Αρχική Videos Έντονο πολιτικό παρασκήνιο στις κινητοποιήσεις των αγροτών

Έντονο πολιτικό παρασκήνιο στις κινητοποιήσεις των αγροτών

0

Σε πολιτικό θρίλερ εξελίσσεται η κινητοποίηση των αγροτών μετά την απομάκρυνση του υπουργού αγροτικής ανάπτυξης Σπήλιου Λιβανού. Λόγος ήταν ένα βίντεο που έγινε viral στο διαδίκτυο και δείχνει απόσπασμα συζήτησης του πρώην υπουργού ανάπτυξης με τον δήμαρχο Σπάρτης Πέτρο Δούκα για το πως κερδισε η ΝΔ τις εκλογές του 2007 στην Ηλία όταν κατέβηκαν με τσάντες και αποζημιώναν τους πυρόπληκτους.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε ο Σπήλιος Λιβανός υπέβαλε την παραίτηση του η οποία έγινε αμέσως δεκτή από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Νέος υπουργός αγροτικής ανάπτυξης ορίστηκε ο Γιώργος Γεωργαντάς.

Όμως νέο βίντεο, αυτή τη φορά με τον νέο υπουργό, κυκλοφορεί στο διαδίκτυο το οποίο τον δείχνει να καθοδηγεί τον κομματικό μηχανισμό της ΝΔ να προσεγγίσει εκείνους που ωφελήθηκαν από τη διακυβέρνηση του κόμματος και να τους πιέσει να ψηφίσουν και πάλι ΝΔ.

Οι αγρότες που διαμαρτύρονται φαίνεται πως γνωρίζουν καλά πως δρουν οι υπουργοί της ΝΔ και ο εκπρόσωπος τους Ρίζος Μαρούδας συνομιλώντας τηλεοπτικά με τον υφυπουργό αγροτικής ανάπτυξης Γιώργο Στύλιο φρόντισε να του υπενθυμίσει πως η πλειοψηφία των αγροτών που βρίσκονται στα μπλόκα είναι νεοδημοκράτες.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments