Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ένταση στις Φάνες

Ένταση στις Φάνες

3
fanes_entasi
Dodekanisos
Ένταση προκλήθηκε μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στον Ακουσίλαο και τον Αθλητικό Όμιλο Δικαίου  στο γήπεδο των Φανών. Παίκτες των δυο ομάδων είχαν μεταξύ τους φραστικές αντιπαραθέσεις ενώ ορισμένοι προσπάθησαν να έρθουν και στα χέρια. Ευτυχώς υπήρχαν και οι ψυχραιμότεροι και η ένταση δεν έλαβε μεγαλύτερη έκταση. Δείτε στο video που ακολουθεί τι έγινε μετά το σφύριγμα της λήξης για να πάρετε και εσείς μια γεύση.

{youtube}XU03VEoOkso{/youtube}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
mazeta
mazeta
12 years ago

den pisteyw na toys timorisete tha einai adikia.sta trianta opoia omada erxete apo edw kai pera na forane kai kranoi.

Filathlos
Filathlos
12 years ago

Ti karakiozilikia einai auta re….eirthame eidame ena Oreo pexnidi…ta ypoloipa ola den xreiazotane..eitane anotero to dikaio Kai nikise…kala esy agori mou mazeta ase Kai mono apo auta pou grafeis aparadextos eisai..euxomai na min ksanatimorisetai ton Ialiso tin tetarti…

Γιώργος
Γιώργος
12 years ago

Κύριοι της ΕΠΣΔ αν δεν τιμωρήσετε τους κύριους που διακρίνονται στο video είστε όχι απαράδεκτοι αλλά επικίνδυνοι για τα νέα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό….
Βλέποντας τα γεγονότα χωρίς να είμαι οπαδός της μιας ή της άλλης ομάδας (περιμένοντας να αγωνιστώ με τη δική μου ομάδα σε άλλη κατηγορία) το μόνο που έχω να σας πω είναι ότι κάτι τέτοιοι νταήδες δεν έχουν χώρο στο ποδόσφαιρο και η ατιμωρησία τους απλώς δηλητηριάζει τον αθλητισμό!!!! Κάποιοι παίκτες του Ακουσίλαου χτυπούσαν άνανδρα με ποια δικαιολογία??? ότι έχασαν 0-3 από μια πιθανό όχι καλύτερη ομάδα αλλά σίγουρα καλύτερα στημένη στο γήπεδο!!!
Γι’αυτό κύριοι σκεφτείτε τι θέλετε στο γήπεδο αθλητισμό ή καραγκιόζηδες νταήδες???
Κύριοι της ΕΠΣΔ η ατιμωρησία 8α είναι ο λόγος που θα επαναληφθούν τέτοια γεγονότα….