Ένταση στις Φάνες

3
fanes_entasi
Ένταση προκλήθηκε μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στον Ακουσίλαο και τον Αθλητικό Όμιλο Δικαίου  στο γήπεδο των Φανών. Παίκτες των δυο ομάδων είχαν μεταξύ τους φραστικές αντιπαραθέσεις ενώ ορισμένοι προσπάθησαν να έρθουν και στα χέρια. Ευτυχώς υπήρχαν και οι ψυχραιμότεροι και η ένταση δεν έλαβε μεγαλύτερη έκταση. Δείτε στο video που ακολουθεί τι έγινε μετά το σφύριγμα της λήξης για να πάρετε και εσείς μια γεύση.

{youtube}XU03VEoOkso{/youtube}

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κύριοι της ΕΠΣΔ αν δεν τιμωρήσετε τους κύριους που διακρίνονται στο video είστε όχι απαράδεκτοι αλλά επικίνδυνοι για τα νέα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό….
    Βλέποντας τα γεγονότα χωρίς να είμαι οπαδός της μιας ή της άλλης ομάδας (περιμένοντας να αγωνιστώ με τη δική μου ομάδα σε άλλη κατηγορία) το μόνο που έχω να σας πω είναι ότι κάτι τέτοιοι νταήδες δεν έχουν χώρο στο ποδόσφαιρο και η ατιμωρησία τους απλώς δηλητηριάζει τον αθλητισμό!!!! Κάποιοι παίκτες του Ακουσίλαου χτυπούσαν άνανδρα με ποια δικαιολογία??? ότι έχασαν 0-3 από μια πιθανό όχι καλύτερη ομάδα αλλά σίγουρα καλύτερα στημένη στο γήπεδο!!!
    Γι’αυτό κύριοι σκεφτείτε τι θέλετε στο γήπεδο αθλητισμό ή καραγκιόζηδες νταήδες???
    Κύριοι της ΕΠΣΔ η ατιμωρησία 8α είναι ο λόγος που θα επαναληφθούν τέτοια γεγονότα….