Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Κυριάρχησε στην επανάληψη

Κυριάρχησε στην επανάληψη

0
akousilaos_aod1
Dodekanisos
Πατώντας το …γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης, ο Αθλητικός Όμιλος Δικαίου επικράτησε με 3 – 0 του Ακουσιλάου μέσα στις Φάνες, φεύγοντας έτσι αλώβητος και από μια ακόμα δύσκολη έδρα. Οι παίκτες του Γιάννη Μανούσογλου που ήταν μέτριοι έως κακοί στην διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, πέτυχαν ένα γκολ στις αρχές της επανάληψης σε μια φάση που δεν το περίμενε κανείς και από εκεί και πέρα κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο. Το γκολ αυτό τους βοήθησε πάρα πολύ ψυχολογικά και από την άλλη άγχωσε τους γηπεδούχους οι οποίοι υπέπεσαν σε αρκετά λάθη και δεν μπορούσαν να ανατρέψουν το σε βάρος τους σκηνικό.
Τα γκολ
Στο 50’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μυλωνά, ο Σαρικάς έκανε μια άστοχη έξοδο και ο Ζαχαρίας Μποϊλής με κεφαλιά πέτυχε το 0 – 1.
Στο 67’ ο Πανόπουλος πέρασε από τα αριστερά όποιον βρήκε μπροστά του μπαίνοντας στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0 – 2.
Στο 85’ από μπαλιά του Σωτήρι στην πλάτη της άμυνας του Ακουσιλάου, ο Μπαρστελό προχώρησε και με ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ από θέση τετ α τετ διαμόρφωσε το τελικό 0 – 3.
Άλλες φάσεις
Στο 9’ ο Νέτσας έκανε ένα σουτ χωρίς να έχει ισορροπία έξω από την περιοχή, στέλνοντας τη μπάλα να περάσει άουτ
Στο 36’ ο Έλληνας έχασε κλασική ευκαιρία όταν βγήκε σε θέση τετ α τετ όμως το πλασέ του εξουδετέρωσε ο Τσαραπατσάνης
Στο 38’ μετά από αντεπίθεση, ο Παπαστάμος πάσαρε στον Νέτσα (αντί στον Παπουρδάνου που ήταν αφρούρητος) και αυτός έκανε ένα σουτ αλλά η μπάλα κόντραρε, πήρε ύψος και ο Τσαραπατσάνης την μπλόκαρε πολύ εύκολα.
Στο 73’ ο Μπαρτσελό έκανε ένα διαγώνιο σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή στέλνοντας τη μπάλα να περάσει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και να καταλήξει άουτ.
Στο 76’ ο Μπαρτσελό και πάλι βρέθηκε σε θέση τετ α τετ και πλάσαρε αλλά αυτή τη φορά ο Σαρικάς κατόρθωσε να αποκρούσει σε κόρνερ.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Δημήτρης Πλακογιάννης και «βοηθοί» του ήταν οι Μανώλης Παπαγιαννίδης και Χρήστος Κασιώτης
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΚΟΥΣΙΛΑΟΣ: Σαρικάς, Ζούνης, Σιέχ, Πομπού, Έλληνας, Ισκάς, Παπουρδάνος, Σκόρπος, Σαπαλίδης, Νέτσας (78’ Αγγελάκης), Παπαστάμος (56’ Μαθιός)
ΑΟ ΔΙΚΑΙΟΥ: Τσαραπατσάνης, Γεράσιμος Μποιλής, Πανόπουλος (86’ Αντωνόπουλος), Γκουντελίτσας (15’ λ.τ. Δραμουντανής), Μουνούχος, Τσαλαπατάνης, Ζαχαρίας Μποϊλής, Μυλωνάς, Σκαλέρης (62’ Σωτήρι), Μπαρτσελό, Συντυχάκης
akousilaos_aod2
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments