Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ενίσχυση με τον Βραζιλιάνο Camargo

Ενίσχυση με τον Βραζιλιάνο Camargo

0
Dodekanisos

Ενισχυμένος με τον Βραζιλιάνο Brevo Salvatierra Camargo θα συνεχίσει στο υπόλοιπο μισό του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας ο Ηρακλής Μαριτσών. Ο παίκτης ανακοινώθηκε και επίσημα από τη διοίκηση του συλλόγου. Αναλυτικά:

“Ο Ηρακλής Μαριτσών ανακοινώνει και επίσημα την απόκτηση του μεσοεπιθετικού Βραζιλιάνου Brevo Salvatierra Camargo. Ο αθλητής μετράει ήδη μια συμμετοχή με την ομάδα του Ηρακλή και στον τελευταίο αγώνα διακρίθηκε σημαντικά. Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως το συμβούλιο και τον πρόεδρο του συλλόγου για την άμεση κινητοποίηση και την ολοκλήρωση της διεθνούς μεταγραφής εκπρόθεσμα.

Ευχαριστούμε την ΕΠΣ Δωδεκανήσου, τον κ. Ψέλα και τον κ. Διακοφώτη για τη συνδρομή τους. Κλείνοντας, ευχαριστούμε τον κ. Παντελή Μιχαλάκη για τη σπουδαία χορηγία στο σύλλογο μας και του υποσχόμαστε ότι θα του ανταποδώσουμε την εμπιστοσύνη του προς τον σύλλογο μας. Άλλωστε η μακρά σχέση του κ. Μιχαλάκη με τον επίτιμο πρόεδρος μας κ. Γεώργιο Παπαδημήτρη, αναδεικνύουν περίτρανα ότι ο αθλητισμός χτίζει ήθος και φιλίες ανεκτίμητες”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments