Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Ένας χορηγός για την Καρακιαούρη

Ένας χορηγός για την Καρακιαούρη

0
karakiaouri xristodoulou
Dodekanisos

Χορηγία από την AIGAION ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Α.Ε., εξασφάλισε ο Ναυτικός Όμιλος Ρόδου για την αθλήτριά του Μαρία Καρακιαούρη, προκειμένου να συνεχίσει απρόσκοπτα την ανοδική πορεία της, στο άθλημα της ιστιοπλοΐας. Η δύο φορές Πανελληνιονίκης, 2η το 2012 στην κατηγορία σκαφών Laser 4,7 και 3η το 2013 στη κατηγορία σκαφών Laser radial, Ολυμπιακή κατηγορία, αθλήτρια με απεριόριστες δυνατότητες και πολύ καλές προοπτικές για ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις, αντιμετώπιζε δυσκολίες ως προς την κάλυψη των εξόδων ανανέωσης του εξοπλισμού για τη συμμετοχή της σε αγώνες, λόγω των σημαντικών περικοπών στη χρηματοδότηση του σωματειακού αθλητισμού, από τη Γενική Γραμματεία και τις Ομοσπονδίες.
Με την οικονομική ενίσχυση της, για την αγορά του εξοπλισμού της στις δυο κατηγορίες που συμμετέχει, διαφορετικό πανί και άλμπουρο για τη κάθε κατηγορία, η κορυφαία αθλήτρια στο άθλημα της ιστιοπλοΐας που ανέδειξε ο Ναυτικός Όμιλος από της ιδρύσεώς του, θα μπορεί πλέον να καλύπτει τα έξοδα, που απαιτούνται, για τη συμμετοχή της σε μελλοντικούς αγώνες και να εκπροσωπεί επάξια τη Ρόδο και το σωματείο μας, γεμίζοντας ταυτόχρονα αισιοδοξία και υπερηφάνεια την τοπική μας κοινωνία.
Ο Ναυτικός Όμιλος Ρόδου επιθυμεί να εκφράσει και δημοσίως τις ευχαριστίες του στην AIGAION ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Α.Ε. που ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα χορηγίας και “επένδυσε” στο λαμπρό μέλλον της επίλεκτης αθλήτριάς μας. Με την σημαντική αρωγή και στήριξή της, η “AIGAION ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Α.Ε.” απέδειξε περίτρανα την εταιρική κοινωνική της ευαισθησία, αλλά και το ενδιαφέρον της σε ό,τι αφορά την ανάπτυξη του αθλητισμού.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments