Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Ένα γκολ ήταν αρκετό για την Ρόδο!

Ένα γκολ ήταν αρκετό για την Ρόδο!

0
Dodekanisos

Για την 7η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής του 3ου ομίλου η Ρόδος φιλοξενήθηκε από την Μύκονο. Ο Δούμτσης με μια απευθείας εκτέλεση φάουλ έδωσε την νίκη στα Ελάφια και την κράτησε στην 1η θέση της βαθμολογίας με 17 βαθμούς! Παρά τις σημαντικές απουσίες που είχε, (Νικολόπουλος, Μίσκου, Καρρίκι, Τρόκα) έφερε το παιχνίδι στα μέτρα της!

1ο ημίχρονο

Παιχνίδι δύναμης στο πρώτο μέρος με τις ομάδες να έχουν από 2 ευκαιρίες η κάθε μια χωρίς να καταφέρουν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα.

2ο ημίχρονο

Τα «Ελάφια» μπήκαν εξίσου δυναμικά και στο δεύτερο ημίχρονο. Η Ρόδος κέρδισε ένα φάουλ από τα αριστερά λίγα μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Δούμτσης ο όποιος έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του Ντούνη στο 64′ (0-1). Οι γηπεδούχοι ανέβηκαν και προσπάθησαν για το γκολ, αλλά ο Μανουσάκης όποτε χρειάστηκε είπε όχι. Με το 0-1 να μένει και την Ρόδο να φέυγει με μια μεγάλη νίκη!

Διαιτησία: Κωνσταντινίδης – Παπαδόπουλος – Πλάκας, όλοι του συνδέσμου Δυτ. Αττικής.

Α.Ε. Μυκόνου: Ντούνης, Σπυρόπουλος, Κεμπέ, Αρκούδας, Πούλος ( 85′ Γιαννόπουλος), Τράκας, Καλογέρας, Μουρίκι, Πάγια (77′ Ντουσάι), Πινέιρο ( 77′ Ράγια), Παπαδόπουλος (77′ Ππαθανασίου)

ΠΑΕ Ρόδος: Μανώλης Σκύβαλος : Μανουσάκης, Νικολόπουλος, Πατσιαβούρας, Αρκιλέσι, Ντουνιάς, Λάσκαρης, Δούμτσης (85′ Ξεπαπαδάκης) , Κέρι, Ζούνης (93′ Μπουρνέλης), Μπαρμπαρούσης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments