Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Έμεινε με την πικρία…

Έμεινε με την πικρία…

0
Dodekanisos

Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ, μπορεί να έπαιξε την καλύτερη μπάλα που έχουμε δει φέτος από τον ίδιο, όμως δεν κατάφερε να γυρίσει το ματς στο 91′ με τον αρχηγό του, τον Ορφανίδη να αστοχεί από την άσπρη βούλα. Φοίβος-Αχαρναϊκός 1-1.

Ο Αχαρναϊκός μπήκε καλύτερα στα πρώτα 10 λεπτά, με τους Κρεμαστενούς να ισορροπούν το ματς στην συνέχεια, έχοντας μάλιστα πολύ καλές φάσεις με Πατσίλη και Τερζίου. Η μπάλα παίχτηκε πάνω-κάτω με τον Φοίβο να κερδίζει τις εντυπώσεις αλλά οι φιλοξενούμενοι έφθασαν πρώτοι πολύ κοντά στο γκολ με δοκάρι.
Στο δεύτερο 45λεπτο ο Αχαρναϊκός πάταγε πολύ καλύτερα στο χορτάρι, κάτι που μετουσιώθηκε και σε γκολ στο 68′. Αυτό είχε ως συνέπεια ο Φοίβος όχι μόνο να πεισμώσει αλλά να βάλει στα…«καρέ» του τον Αχαρναϊκό. Η ισοφάριση τελικά ήρθε με τον Ορφανίδη , ο οποίος έμελλε από σωτήρας να γίνει και ο … μοιραίος, αφού ήταν αυτός που ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι στο 91 ‘ και αστόχησε.

Το φιλμ του αγώνα:
Στο 16′ ο Πατσίλης έπιασε ένα εξαιρετικό σουτ εκτός μεγάλης περιοχής, όμως ο Κούμης εκτινάχθηκε στο δεξί του παραθυράκι διώχνοντας σε κόρνερ.
Στο 22′ ο Τερζίου πιάνει καλή κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γκινή, ο Τασιούλης  έδιωξε με δυσκολία, πάνω στην γραμμή.
Στο 35′ ο Μπρέμπος μπήκε στην μεγάλη περιοχή, σούταρε όμως έστειλε την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Μιχαλάκη.
Στο 68′ το 0-1 με τον Δήμο να πιάνει ένα εξαιρετικό πλασέ έξω από την μεγάλη περιοχή και να στέλνει την μπάλα στο δεξί παραθυράκι του τέρματος του Φοίβου.
Άμεση απάντηση, στο 73′ ο Ορφανίδης που είχε περάσει αλλαγή σούταρε εξαιρετικά από αριστερά, εκτός μεγάλης περιοχής και έστειλε την μπάλα να αναπαυτεί στην δεξιά γωνία του τερματοφύλακα του Αχαρναϊκού για το 1-1.
Στο 90′ ο Γαργάλλης ανατρέπεται στην μεγάλη περιοχή από τον Ιωαννίδη και ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι.
Την εκτέλεση του πέναλτι από τα 11 μέτρα ανέλαβε στο 91′ ο Ορφανίδης που έπιασε πιο πολύ… χόρτο και έστειλε την μπάλα λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Κούμη.

Οι συνθέσεις:
ΦΟΙΒΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ: Μιχαλακης, Στελλας, Ταφάνι(62′ Ορφανίδης), Τερζίου, Παϊζάνος, Παπασταμάτης, Τζελαι, Γαργάλης, Γκινής(63′ Χατζησάββας), Αρφαράς(91′ Καραγεωργίου), Πατσίλης
ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ: Κούμης, Ιωαννίδης, Χαραλαμπόπουλος(46′ Νερρές), Μακρής, Τζανέττος, Μπουλγουρίδης, Μουκίδης, Δήμος, Τσιρλίδης, Τασιούλης(80′ Ναούμ) Μπρέμπος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments