Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Με το δεξί ο Παπαβασιλείου, νίκη ξανά για τον Ιάλυσο!

Με το δεξί ο Παπαβασιλείου, νίκη ξανά για τον Ιάλυσο!

0
Dodekanisos

Ιδανικό ντεμπούτο για τον νέο προπονητή των ερυθροκίτρινων, με τον ίδιο και τον Ιάλυσο να παίρνει μεγάλη νίκη με 0-1 στον Πύργο Ηλείας απέναντι στον τοπικό Πανηλειακό.

Πιο…φουριόζος μπήκε ο Πανηλειακός στο παιχνίδι, έχοντας και την πρώτη τελική με τον Χατζηστάμου στο 5′, όμως οι φάσεις έδωσαν την θέση τους στις έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς γηπεδούχων για διάφορα σφυρίγματα του διαιτητή.Το πρώτο 45λεπτο χαρακτηρίστηκε από τα πολλά λάθη και των δύο ομάδων, ο Ιάλυσος κατάφερε να απειλήσει πρώτη φορά στο 37′ με τον Στεφανίδη να κάνει μία κεφαλιά αλλά η μπάλα δεν κατέληξε στην εστία.
Στο δεύτερο 45λεπτο ο Ιάλυσος πάταγε καλύτερα και μπήκε πιο δυνατά, όμως το παιχνίδι ήταν πολύ νευρικό με δυνατά μαρκαρίσματα και αυτό επηρέαζε στην εικόνα του ματς. Τελικά ο τρόπος βρέθηκε για να έρθει το νικητήριο τέρμα. Στο 65′ ο Τσούπρος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1 μετά από εκτέλεση κόρνερ του Δελαπόρτα.Στο 86′ ο Πανηλειακός αναγκάστηκε να συνεχίσει με 10 παίκτες, μετά από αποβολή του Τσίγκρηλα Δ., αφού είδε κίτρινη κάρτα για δεύτερη φορά στην αναμέτρηση.

Συνθέσεις:
ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Καρακίτσος, Καμβύσης, Σταθάτος(70′ Τσίγκρηλας Π.), Τσίγκρηλας Δ., Αρβανίτης, Μπουτσικάκης, Πρέντι, Χατζηστάμου, Διαμαντόπουλος(78′ Βουργουντζής), Αντωνόπουλος, Νικολόπουλος.
ΙΑΛΥΣΟΣ: Ανδρούτσος, Κόλα, Χειμωνέττος Κ., Μακρυδημήτρης, Τσούπρος, Ρεκλείτης, Περογαμβράκης, Μισέλ(72′ Αθανασίου), Στεφανίδης, Δελαπόρτας(90′ Λαμίν), Βελλίνης(93′ Γεωργίου)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments