Αρχική Αθλητικά νέα Ελβετία: Νεαροί αθλητές της Γκρασχόπερς έκλεψαν γλυκά από κατάστημα!

Ελβετία: Νεαροί αθλητές της Γκρασχόπερς έκλεψαν γλυκά από κατάστημα!

0
Dodekanisos

Ένα πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα στην Ελβετία. Ποδοσφαιριστές από τα τμήματα υποδομής της Γκρασχόπερς διέρρηξαν ένα μαγαζί και έκλεψαν πάρα πολλά γλυκά και άλλα αντικείμενα! 

Ειδικότερα, όπως μετέδωσε η ιστοσελίδα «blick», ο λόγος αφορά 17 νεαρούς αθλητές από τα τμήματα υποδομών των Κ15 μέχρι Κ18. Το περιστατικό συνέβη πριν από λίγες ημέρες στην περιοχή της Ζυρίχης. Την δεδομένη στιγμή επικρατεί ένας διχασμός στο εσωτερικό του συλλόγου εν αναμονή των τιμωριών στους νεαρούς αθλητές. 

Μερικά γλυκά μπορεί να κοστίσουν εκατομμύρια λεφτά στην Γκρασχόπερς!

Ουσιαστικά μερικοί θεωρούν πως οι «ακρίδες» πρέπει να αποδεσμεύσουν τους παίκτες. Ωστόσο κάποιοι άλλοι εξέφρασαν την πεποίθηση πως αυτό θα ήταν μεγάλο λάθος. Καθώς αναφερόμαστε σε παιδιά που πηγαίνουν ακόμα σχολείο και τα οποία είναι επιρρεπής στα λάθη. Οπότε μία κοινωφελής τιμωρία (καθαρισμός του γρασιδιού στο γήπεδο) θα ήταν αποδεκτή. Ωστόσο το μείζον ζήτημα αφορά τον οικονομικό αντίκτυπο που ενδεχομένως να προκύψει στην Γκρασχόπερς. 

Ειδικότερα η ιστοσελίδα έφερε για παράδειγμα τρεις γνωστούς ποδοσφαιριστές που είχαν αναδειχθεί από την Γκρασχόπερς. Ο λόγος για τους Παϊτίμ Κασάμι, Χάρις Σεφέροβιτς και Νασίμ Μπεν Καλιφά. Πριν από δέκα χρόνια οι τρεις παίκτες είχαν αποχωρήσει πρόωρα από τον σύλλογο. Το κέρδος που είχαν αποφέρει ήταν μόλις 3,1 εκατομμύρια ευρώ. Αν είχαν αγωνιστεί για δύο ή τρεις σεζόν παραπάνω, οι μετοχές τους σίγουρα θα είχαν εκτοξευτεί! 

Προφανώς και ανάμεσα στους 17 ποδοσφαιριστές υπάρχουν εξαιρετικά ταλέντα με τρομερή προοπτική εξέλιξης. Τα οποία στο μέλλον θα πουληθούν ακριβά. Αποτελούν περιουσιακά στοιχεία του συλλόγου και όχι αμελητέες ποσότητες. Η Γκρασχόπερς τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα. Τα οποία την έριξαν και στην δεύτερη κατηγορία. Ενώ έχει να πανηγυρίσει πρωτάθλημα στην Ελβετία από το μακρινό 2003! Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο επικρατεί διχασμός. Καθώς από το πουθενά, μία απερισκεψία και μερικά γλυκά ίσως κοστίσουν εκατομμύρια λεφτά στον σύλλογο! 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments