Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Ελπίζουμε να παραδεχθούν το λάθος τους» (video)

«Ελπίζουμε να παραδεχθούν το λάθος τους» (video)

0
Dodekanisos

Video στη δημοσιότητα με το οποίο απαντάει στους ισχυρισμούς του Ευαγόρα σχετικά με το πρόσφατο παιχνίδι στη Νίσυρο (η ροδίτικη ομάδα έκανε λόγο φια οφσαϊντ στα τρία τελευταία γκολ που δέχθηκε) έδωσε η διοίκηση του Πολυβώτη. Το news12 δημοσιεύει το video καθώς και την ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του συλλόγου.
Δείτε το video καθώς και την ανακοίνωση:

“Αν και θεωρούμε ότι δεν είναι σωστό να υπερασπιζόμαστε διαιτητές, πρέπει να το κάνουμε γιατί δημιουργήθηκαν στρεβλές εντυπώσεις απο την πλευρά του Ευαγόρα για τελευταίο μας παιχνίδι. Νιώθουμε την ανάγκη έστω και με λίγη καθυστέρηση να απαντήσουμε στην ανακοίνωση διαμαρτυρίας του Ευαγόρα που αφορούσε τον ντόπιο επόπτη Φασουλάρη και τα τρία γκολ που δεν υπέδειξε ως οφσάιντ.
Το βίντεο του αγώνα τα λέει όλα! Όπως φαίνεται καθαρά και στις τρείς περιπτώσεις αν και ήταν δύσκολες, ο επόπτης ήταν άψογος. Όπως επίσης και στον καταλογισμό ως οφσάιντ του ποδοσφαιριστή Σωτήρη Πάνου.
Απο την πλευρά μας θα του δώσουμε τα συγχαρητήρια που του αξίζουν και ελπίζουμε να ακολουθήσει απο τους ανθρώπους του Ευαγόρα η παραδοχή του λάθους τους”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments