Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Κυριαζής: «Δεδομένη η επιτυχία του Περιφερειακού πρωταθλήματος»

Κυριαζής: «Δεδομένη η επιτυχία του Περιφερειακού πρωταθλήματος»

0
Dodekanisos

Αναφερόμενος στο Περιφερειακό πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας κατηγορίας Optimist & Laser 4.7. Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης, που θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Ρόδου από 23 έως 25 Μαρτίου 2019, στο πλαίσιο του εορτασμού της 25ης Μαρτίου, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ κ. Στέφανος Κυριαζής, δήλωσε:
«Με μεγάλη χαρά καλωσορίζω στη Ρόδο, το Περιφερειακό πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας Optimist & Laser 4.7 Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης. Είναι γνωστό, ότι η σχέση της Ρόδου με τη θάλασσα είναι άρρηκτη και διαχρονική. Από το Ναυτικό Όμιλο Ρόδου έχουν ξεκινήσει και αναδειχθεί πολλοί και σημαντικοί αθλητές με μεγάλες πανελλήνιες, πανευρωπαϊκές και παγκόσμιες διακρίσεις.
Το Περιφερειακό Πρωτάθλημα πραγματοποιείται σε έναν τόπο που αγαπά, σέβεται και υπηρετεί το ναυταθλητισμό, γι’ αυτό και θεωρώ ότι η διεξαγωγή των αγώνων θα έχει την υποδοχή και τη στήριξη που αρμόζει σε μια τέτοιου μεγέθους διοργάνωση.
Ο ΔΟΠΑΡ και κατ΄επέκταση ο Δήμος Ρόδου, ως συνδιοργανωτής, στηρίζει τη σπουδαία αυτή διοργάνωση, θεωρώντας δεδομένη την επιτυχία της, αφού η Διοίκηση του ΝΟΡ έχει έμπειρα και ικανά στελέχη, που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.
Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους του αθλητές του ΝΟΡ, όπως και σε όλους τους άλλους συμμετέχοντες. Να έχουν καλούς αγώνες και η διαμονή τους στο νησί μας να τους αφήσει τις καλύτερες αναμνήσεις.»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments