Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Έλλειπε μόνο το γκολ (pics)

Έλλειπε μόνο το γκολ (pics)

0
6
Dodekanisos

Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπυ του Διγενή με τον Διαγόρα που έγινε στο γήπεδο Κοσκινού αφού οι δύο ομάδες παραχώρησαν λευκή ισοπαλία για την εξ’αναβολής (17η ) αγωνιστική του εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΠΣΔ. Το πρώτο ημίχρονο ήταν ποιοτικά μέτριο, με το Διγενή να είναι καλύτερος στα πρώτα 10 λεπτά. Από το 15΄και μετά είχε τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού δημιουργώντας πολλές φάσεις με τον Διαγόρα να μην κάνει κάτι το αξιόλογο έχοντας παθητικό ρόλο και παίζοντας με αντεπιθέσεις. Το δεύτερο μέρος είχε περισσότερο ενδιαφέρον με τους φιλοξενούμενους να παρουσιάζονται πιο βελτιωμένοι αλλά ο Διγενής να παραμένει καλύτερος. Μετά το 63’ και καθώς το γκολ δεν ερχόταν, ο ρυθμός έπεσε με τις δύο ομάδες να κάνουν αρκετά λάθη. Ο Διγενής άξιζε κάτι περισσότερο αφού έχασε πολλές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ με σημαντικότερη ένα χαμένο πέναλτι στο 83’.
Το φιλμ του αγώνα
Η πρώτη καλή στιγμή για τον Διγενή ήταν στο 4΄ όταν από κόρνερ του Γκάττι ο Μανούσος από καλή θέση δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 15’ ο Ευαγγέλου δίνει πάσα στον Παγκράτη με τον τελευταίο να μην μπορεί να ξεπεράσει το εμπόδιο του Σαμολαδά ο οποίος έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ. Μετά από ένα λεπτό (16’) ο Μανούσος απειλεί με σουτ που κατέληξε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Ο Διαγόρας προσπάθησε να αντιδράσει στις ευκαιρίες των αντιπάλων στο 26’ με χλιαρό σουτ του Μιχάι όμως δεν βρήκε στόχο. Στο 40’ ο Μαρκάκης σούταρε και ο τερματοφύλακας έδιωξε ωραία σε κόρνερ. Έτσι έκλεισε το πρώτο μέρος. Στην επανάληψη, και συγκεκριμένα στο 48’ ο Μανούσος απείλησε με κεφαλιά αλλά μπλόκαρε ο Σαμολαδάς. Στην αντεπίθεση ο Γκρίζης πλάσαρε πάνω στον τερματοφύλακα. Πολύ σημαντική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ έχασε ο ίδιος παίκτης στο 50΄ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ σούταρε, η άμυνα έδιωξε τη μπάλα στη γραμμή και τελικά μπλόκαρε ο Τσουρούτης. Στο 54΄ ο Μονε δοκίμασε το πόδι του (άουτ). Ο Διγενής είχε την ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα με πέναλτι που καταλόγισε ο διαιτητής στο 83’ όμως ο Μονε αστόχησε. Η τελευταία καλή φάση για τους γηπεδούχους ήταν στο 87’ όταν ο Παγκράτης μέσα στην περιοχή έδωσε πάσα στον Ευαγγέλου ο οποίος σούταρε πάνω στον τερματοφύλακα και έτσι ο Παπαθανασίου πήρε την κεφαλιά αλλά δεν βρήκε δίχτυα.
Από τον Διγενή ξεχώρισαν οι Γκάτι (στο α’ ημίχρονο) και Δοντάς (στο β΄ημίχρονο). Από τον Διαγόρα καλύτεροι ήταν οι Τσίγκος και Σαμολαδάς.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Γιαννουκάς
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΙΓΕΝΗΣ: Τσουρούτης, Γκάτι, Σκούρας, Μανούσος (68’ Γαβαλάς), Κυπριώτης, Μαρκάκης (62’ Αναγνώστου), Παγκράτης, Ευαγγέλου, Παπαθανασίου, Δοντάς, Μονε
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Σαμολαδάς, Κορλός, Μαντικός, Σιδερής, Τσίγκος, Μιχαι, Αυγενικός (89΄Κουρούνας), Κυπριώτης (85’ Λαθουράκης), Καραγιάννης, Τριανταφυλλίδης (73’ Κυπριώτης), Γκρίζης (81’ Κανάρης)

Παρασκευή Ματθαίου
{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2013_2014/varius/digenis_diagoras_efiviko/] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments