Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική “Έλειψε” το θέαμα στο Δημοτικό Στάδιο

“Έλειψε” το θέαμα στο Δημοτικό Στάδιο

0
Dodekanisos

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι που διεξήχθει στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης, ο Διαγόρας επικράτησε με σκορ 1-0 του πολύ καλού ΑΕΡΑ.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, δημιούργησαν ευκαιριές χωρίς ωστόσο να έχουν φαντασία στο παιχνίδι τους. Η πρώτη ευκαιρία ήρθε στο 12’ όταν ο Μπουρούς νικήθηκε από τον Δαρζέντα. Ο ΑΕΡΑ απείλησε στο 17’ με μακρινό σουτ του Γαργάλη το οποίο πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Στεφανάκου. Στο 32’ ο Γιόνδης έκανε το σουτ από μακρινή απόσταση ο Δαρζέντας απέκρουσε και έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 43’ και πάλι ο Γιόνδης με ανάποδο ψαλίδι έστειλε την μπάλα επάνω στον Δαρζέντα. Στο δεύτερο ημίχρονο και με την είσοδο του Ούγκο ο «γηραιός» έγινε πιο γρήγορος. Το γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχε στο 57’ ο Αντώνης Αθανασίου έπειτα από μπαλιά του Γιόνδη. Στο 69’ ο Τσουρούτης με εντυπωσιακή επέμβαση στο παραθυράκι της εστίας του απέτρεψε το 1-1. Η τελευταία ευκαιρία του παιχνιδιού ήρθε στο 75’ για τον Διαγόρα με τον Ούγκο, ο οποίος πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, άλλαξε την μπάλα με τον Τσαγκάρη, όμως το σουτ κατέληξε κόρνερ έπειτα από νέα επέμβαση του πολύ καλού Δαρζέντα.

Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι κ. Καραγιάννης, Μαυρουδής και Ορφανός.

Το φίλμ του αγώνα

12’ Τετ-α-τετ του Μπουρού, το σουτ του οποίου απέκρουσε ο Δαρζέντας.

17’ Σουτ του Γαργάλη αουτ.

27’ Σουτ του Γαργάλη σε κόρνερ ο Στεφανάκος.

32’ Πολύ δυνατό σουτ του Γιόνδη η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Δαρζέντα.

43’ Ανάποδο ψαλίδι του Γιόνδη, δύσκολη απέκρουση του Δαρζέντα.

53’ Καλό σουτ του Παυλίδη το οποίο κατέληξε κόρνερ.

57’ Μπαλιά του Γιόνδη στον Αντώνη Αθανασίου ο τελευταίος με ωραίο πλασέ πέτυχε το 1-0.

69’ Εκτέλεση φαουλ του Μασάδο, εντυπωσιακή επέμβαση του Τσουρούτη.

75’ Ωραία προσπάθεια και σουτ του Ούγκο σε κόρνερ ο Δαρζέντας.

Συνθέσεις:

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ( Aνδρέας Σταύρου) : Στεφανάκος, Βασιλείου, Παπαδημήτρης, Ευαγγελιδάκης, Χειμωνέττος, Αθανασίου Α Βελέτης, Μπίσμαρκ, Μπουρούς, Παναγιωτίδης, Γιόνδης. Έπαιξαν και οι ( Λάμπρου, Τσαγκάρης, Αθανασίου Π Γεωργίου, Ούγκο, Υφαντίδης, Κορλός και Τσουρούτης).

ΑΕΡΑ (Βαγγέλης Χοσάδας) : Δαρζέντας, Δανάς, Στελλάς, Γιαννακάκης, Μαλλιάκας, Μπαϊρακτάρης, Γαργάλης, Πλύγκος, Λόης, Μασάδο, Φιλιππάκος. Έπαιξαν και οι ( Μπάρδης, Παυλίδης, Πλύγκος, Καννελόπουλος, Γκουγκουντρής, Μίγκλης και Καλογήρου).

Φωτογραφίες από την αναμέτρηση

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments