Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Αγγλικό σκορ στα Κοσκινού

Αγγλικό σκορ στα Κοσκινού

0
Dodekanisos

Σε ένα χορταστικό από πλευράς θεάματος παιχνίδι, ο Κλεόβουλος Λίνδου επικράτησε με σκορ 3-4 του Διγενή Κοσκινού και έδειξε πως βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο ενόψει του νεόυ πρωταθλήματος.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 10’ ο Χαρίτος με πλασέ μέσα από την περιοχή. Το 0-2 για τους φιλοξενούμενους πέτυχε στο 14’ ο Κολιοκώστας με τον ίδιο τρόπο. Οι γηπεδούχοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσα με δύο τέρματα του Διακάκη στο 24’ και στο 31’. Το 2-3 πέτυχε και πάλι με πλασέ ο Χαρίτος. Το 2-4 ήρθε στο 74’ με σουτ του Ευαγγελίδη ενώ το τελικό 3-4 διαμορφώθηκε στο 85’ με σουτ του Αζίζ.

Οι Συνθέσεις :

ΔΙΓΕΝΗΣ ( Σάσα Γιόνοβιτς) :  Μανώλαγκας, Σκούμπρος, Μάνο, Χωρίτης, Παπασταμάτης, Αζίζ, Μικκιού, Τζουανάκης, Χατζηνικόλας, Διακάκης, Κετσές. Έπαιξαν και οι ( Χουτεσιώτης, Κούτσι, Σκαρπέτης, Ξανθόπουλος, Τσουκάλης, Οικονομίδης, Αντωνίου, Δραμουντανής, Αναγνώστου και Τσιμπιζίδης).

ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ ΛΙΝΔΟΥ ( Δημήτρης Δογιάμας) :  Χρυσανθής, Χαρίτος, Κολιοκώστας, Παπαϊκονόμου, Γαϊτάνος, Ταγκάεφ, Κουκουτσέλας, Κακλαμάνος Λ Πιτσουρδάκης, Νικηταράς, Χαμιταϊ. Έπαιξαν και οι ( Ευαγγελίδης, Κωστάκης, Νίκολι, Γανωτάκης, Τόμας, Διακογεωργίου και Χρηστάκης).

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments