Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου “Εκτός” της Α’ Κατηγορίας ο Άγιος Ισίδωρος, στη θέση του ο Εθνικός...

“Εκτός” της Α’ Κατηγορίας ο Άγιος Ισίδωρος, στη θέση του ο Εθνικός Αρχ.

0
Dodekanisos

Με τον Άγιο Ισίδωρο να δηλώνει τελικά συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας και όχι σε αυτό της Α’, εξέπνευσε σήμερα η σχετική προθεσμία που είχε δώσει η ΕΠΣΔ στα σωματεία. Η ομάδα του Αγίου Ισιδώρου αποφάσισε να μην πάρει μέρος στη «μεγάλη» κατηγορία. Έτσι τη θέση της καλείται να πάρει ο Εθνικός Αρχίπολης. Συνολικά, δήλωσαν συμμετοχή 21 ομάδες από τις 22 που είχαν το δικαίωμα. Ο σύλλογος της Αρχίπολης θα πρέπει να απαντήσει αν αποδέχεται την πρόσκληση μέχρι και την Τετάρτη 11 Αυγούστου στις 2μ.μ.

Η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα η διοργανώτρια αρχή αναφέρει τα ακόλουθα:

«Μετά το πέρας της καταληκτικής ημερομηνίας και ώρας, των δηλώσεων συμμετοχής στο Πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου περιόδου 2021-2022, δήλωσαν συμμετοχή είκοσι μία ομάδες (21) από τις είκοσι δύο (22) που είχαν δικαίωμα.
Ο «ΑΓΙΟΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ», δήλωσε συμμετοχή στο Πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.
Με εισήγηση της Επιτροπής Πρωταθλήματος, καλείται η πρώτη επιλαχούσα ομάδα της Β’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου «ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΡΧΙΠΟΛΗΣ». Βάση της απόφασης Νο 26/09-06-2020 της Ε.Ε. της ΕΠΣΔ, να δηλώσει συμμετοχή, εφόσον το επιθυμεί, έως την Τετάρτη 11.08.2021 και ώρα 14:00 για το Πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου».

Δείτε ΕΔΩ και άλλα άρθρα στην κατηγορία “Τοπικό Ποδόσφαιρο”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments