Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Πέμπτη μεταγραφή για ΑΟ Πυλίου, πήρε τον Παπαγεωργίου

Πέμπτη μεταγραφή για ΑΟ Πυλίου, πήρε τον Παπαγεωργίου

0
Dodekanisos

Την πέμπτη του μεταγραφική κίνηση ανακοίνωσε σήμερα ο ΑΟ Πυλίου. Πρόκειται για τον 19χρονο Στέλιο Παπαγεωργίου που αγωνίζεται στη θέση του πλάγιου επιθετικού. Μέχρι και πρόσφατα ο παίκτης έπαιζε για λογαριασμό του Ατρομήτου Χιλιομοδίου  και πάλι στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Οι Κώοι επιθυμούν να εντάξουν στο δυναμικό τους πολλούς ταλαντούχους παίκτες με σκοπό να αναδειχθούν στο νέο πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα ο ΑΟ Πυλίου για τον Παπαγεωργίου αναφέρει τα ακόλουθα:

“Ο ΑΟ Πυλίου Κω, με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Στέλιου Παπαγεωργίου. Πραγματοποιώντας την πέμπτη μεταγραφική κίνηση του σωματείου μας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2021/22.

Ο 19χρονος ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, αγωνίζεται στη θέση του πλάγιου επιθετικού και κυρίως στη δεξιά πλευρά της επίθεσης. Αν και νεαρός στην ηλικία, έχει να επιδείξει αξιομνημόνευτη αθλητική σταδιοδρομία μέχρι σήμερα.

Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Πήγασο Κορίνθου και το έτος 2014 εντάχθηκε στο τμήμα Κ13 της Ακαδημίας του Ολυμπιακού Πειραιώς. Την ποδοσφαιρική περίοδο 2019/20 πραγματοποίησε 18 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα Νέων Κ19 της Super League 1, με την ομάδα του Αστέρα Τρίπολης. Ενώ την περσινή περίοδο αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ελλάδος με την ανδρική ομάδα του Ατρομήτου Χιλιομοδίου.

Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για τον εμπλουτισμό του έμψυχου δυναμικού του ΑΟ Πυλίου Κω, με ταλαντούχους και φιλόδοξους ποδοσφαιριστές, έχοντας ως στόχο, τόσο την αξιοποίηση, όσο και την ανάδειξή τους στα γήπεδα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ελλάδος.
Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να εκπληρώσει τους στόχους και τα όνειρά του ως αθλητής του ΑΟ Πυλίου Κω”.

Διαβάστε ΕΔΩ και άλλα άρθρα για τον εκπρόσωπο της Δωδεκανήσου στη Γ’ Εθνική.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments