Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Εκτός λίστας αναμονής για μεταμόσχευση καρδιάς επειδή είναι ανεμβολίαστος!

Εκτός λίστας αναμονής για μεταμόσχευση καρδιάς επειδή είναι ανεμβολίαστος!

0
Photo by Olga Kononenko on Unsplash
Dodekanisos

Ένα απίστευτο περιστατικό με καρδιοπαθή που περίμενε σε λίστα αναμονής για μεταμόσχευση καρδιάς έφερε στη δημοσιότητα ο ραδιοφωνικός σταθμός της Washington ΚΤΤΗ! To Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου της Washington έβγαλε έναν 64χρονο άνδρα από τη λίστα αναμονής επειδή αρνείται να εμβολιαστεί κατά του νέου ιού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πρόκειται για τον Sam Allen από την Monroe o οποίος περίμενε για περισσότερο από δυόμισι χρόνια! Τον ειδοποίησαν πως αν αλλάξει γνώμη σχετικά με το εμβόλιο θα μπορούσε να προστεθεί και πάλι στη λίστα αναμονής.

Σύμφωνα με τον Allen, ένας γιατρός τον κάλεσε να συζητήσουν μετά από μια διαφωνία σχετικά με τη χρήση μάσκας. Εκεί τον ενημέρωσε ότι θα πρέπει να κάνει το εμβόλιο για να μπορεί να προχωρήσει το θέμα της μεταμόσχευσης. Είναι κάτι που ξάφνιασε τον ίδιο όπως είπε καθώς δεν του το είχαν πει από πριν. Ο ίδιος στη συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιόφωνο KTTH, πρόσθεσε ότι λίγες ημέρες αργότερα, στις 7 Ιουνίου 2021 έλαβε μια επιστολή από το Ιατρικό Κέντρο. Η επιστολή αυτή τον ενημέρωνε ότι ήταν εκτός λίστας αναμονής.

Εν συνεχεία τους έστειλε μια επιστολή στην οποία ανέφερε:
«Απογοητεύομαι, όχι από την απόφασή σας να με βγάλετε από τη λίστα, αφαιρώντας έτσι κάθε ευκαιρία να ζήσω τη ζωή μου σε σχεδόν φυσιολογικό επίπεδο, αλλά από την έλλειψη επιστημονικής λογικής που υπαγορεύει την «πολιτική» σας».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments