Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Εκτός κυπέλλου ο Διαγόρας

Εκτός κυπέλλου ο Διαγόρας

0
Dodekanisos

φωτογραφία: kerkidasport.gr

Την εκτός έδρας ήττα με σκορ 2 – 0 από τη Βέροια γνώρισε ο Διαγόρας ο οποίος αποκλείστηκε από τη συνέχεια του κυπέλλου Ελλάδας. Και τα δυο τέρματα της αναμέτρησης πέτυχε ο Σιμόνι ο οποίος μπήκε σαν αλλαγή στον αγώνα στο 14’, στη θέση του τραυματία Σκαθαρούδη. Ουσιαστικά ήταν το πρόσωπο της αναμέτρησης καθώς με τα δικά του γκολ έστειλε την ομάδα του στην επόμενη φάση όπου θα αντιμετωπίσει τώρα εντός έδρας τον Λεβαδειακό. Ο Σιμόνι σκόραρε στο 48’ και στο 58’ με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή ενώ ειδικά το δεύτερο τέρμα, ήταν πολύ όμορφο.
Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν αρκετά μέτριο, με τον «γηραιό» πάντως να μην απειλείται από την αντίπαλο του. Στην επανάληψη όμως, οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους και μέσα σε ένα δεκάλεπτο κατάφεραν ουσιαστικά να «καθαρίσουν» τον αγώνα. Ο Διαγόρας προσπάθησε να αντιδράσει προς το τέλος αλλά στο 84’ ο Μπαρμπαρούσης σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι σε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία από θέση τετ α τετ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΒΕΡΟΙΑ: Βοσνιάδης, Μούχαλης, Λεφίδης, Μανιώτης, Μαραγκός, Πολύζος (79’ Ζούρκος Ν.), Βεργώνης, Πέντα, Μεληκιώτης (73’ Χαντζάρας), Κανούλας, Σκαθαρούδης (14’ λ.τ. Σιμόνι)
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Τσέλιος, Ευαγγελιδάκης (62’ Μανωλάκης), Παπαδόπουλος, Προβατίδης, Κασνέτση (69′ Αμπατανέο), Καρπαθάκης, Κέρι, Γλυνός, Μπελέρης, Ναβαλόν (46’ Μπουρλάκης), Μπαρμπαρούσης

Μια φωτογραφία από τη σελίδα στο facebook VERIA NFC – 2019. Είναι η στιγμή που ο Σιμόνι με πολύ ωραίο διαγώνιο σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή, στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα και διαμορφώνει το τελικό 2 – 0.

Άλλη μια φωτογραφία που δημοσίευσε η σελίδα VERIA NFC – 2019 στο facebook. Από την είσοδο των δυο ομάδων.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments