Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα «Έκανε λάθη η πειθαρχική»

«Έκανε λάθη η πειθαρχική»

0
papaoikonomou_kostas
Dodekanisos
Του Χρήστου Γρουίτση

Όντας ένας από τους πλέον έμπειρους ανθρώπους στον χώρο του τοπικού μας ποδοσφαίρου, η άποψη του για τα θέματα στα οποία αναφέρθηκε έχει ιδιαίτερη και βαρύνουσα σημασία. Ο Κώστας Παπαοικονόμου μίλησε στο News12.gr για τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΔ, αλλά και την πειθαρχική επιτροπή της. Αναλυτικά τα όσα μας είπε ο κ. Παπαοικονόμου:
Για τα τοπικά πρωταθλήματα και τη φετινή δομή τους:
«Το φετινό εγχείρημα δεν ήταν απόλυτα επιτυχημένο. Δεν έπρεπε να καταργηθεί η Γ’ κατηγορία, καθώς υπάρχουν πολλά μικρά χωριά που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις αυτών των κατηγοριών. Πιστεύω ότι από την επόμενη αγωνιστική περίοδο η δομή των πρωταθλημάτων μας θα αλλάξει και πάλι».
Για τις ομάδες που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις αυξημένες απαιτήσεις της Δ’ Εθνικής και τα χρήματα που ξοδεύουν:
«Η άνοδος στην Δ’ Εθνική είναι μια ιστορική στιγμή για την ομάδα και το χωριό, όμως τα πράγματα στο περιφερειακό πρωτάθλημα δεν είναι εύκολα. Οι ομάδες δύσκολα μπορούν να τα βγάλουν πέρα με τα έξοδα που έχουν να αντιμετωπίσουν, ειδικότερα στην περίοδο που διανύει η χώρα. Οι ομάδες των μικρών χωριών θα πρέπει να στηρίζονται σε ντόπιους ποδοσφαιριστές και στις ακαδημίες τους, προνοώντας για το μέλλον».
Για την πειθαρχική επιτροπή και τις αποφάσεις της:
«Η πειθαρχική επιτροπή έχει κάνει λάθη. Πιστεύω ότι ξεκίνησε λάθος από την αρχή της σεζόν και θα έπρεπε να έχει ακολουθήσει διαφορετική τακτική. Όπως διαβάζω, μαθαίνω, αλλά και από την προσωπική μου εμπειρία από τα παιχνίδια που ήμουν παρατηρητής, θεωρώ ότι η πειθαρχική έχει λειτουργήσει με διαφορετικά μέτρα και σταθμά σε πολλές περιπτώσεις και αυτό είναι φανερό. Τα μέλη της επιτροπής θα πρέπει να ξεχάσουν την καταγωγή τους και να αποφασίζουν με βάση τα πραγματικά γεγονότα και τον κανονισμό. Πολλές φορές μάλιστα δεν λαμβάνονται υπόψη τα φύλλα αγώνα και οι εκθέσεις των παρατηρητών».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments