Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Δεν τα κατάφεραν οι Παίδες

Δεν τα κατάφεραν οι Παίδες

0
mikti_samos
Dodekanisos
Βαριά ήττα με 4-0, η οποία την άφησε εκτός τελικού του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων του ΟΠΑΠ, γνώρισε η περιφερειακή ομάδα Παίδων στην Χαλκιδική από την αντίστοιχη της 1ης περιφέρειας (ΕΠΣ Δράμας, ΕΠΣ Έβρου, ΕΠΣ Θράκης, ΕΠΣ Καβάλας, ΕΠΣ Ξάνθης).
Τα παιδιά από τα Δωδεκάνησα αγωνίσθηκαν στο γήπεδο της Ολύνθου που διαθέτει φυσικό χλοοτάπητα, και ο οποίος λόγω της βροχής είχε βαρύνει αισθητά, κάτι που δυσκόλεψε σε πολύ μεγάλο βαθμό τις προσπάθειες τους και αποτέλεσε μια από τις κύριες αιτίες της ήττας. Η εμφάνιση πάντως των νεαρών ποδοσφαιριστών μας δεν ήταν ανάλογη σε σχέση τα προηγούμενα ματς που έχουν δώσει για το θεσμό, όμως η επιτυχία της παρουσίας τους στην ημιτελική φάση δεν είναι και μικρό πράγμα.
Η ομάδα της 10ης περιφέρειας «παραδόθηκε» στις ορέξεις της αντιπάλου της και δεν μπόρεσε σε καμία περίπτωση να μπει στο παιχνίδι. Για την ιστορία τα γκολ της 1ης περιφέρειας πέτυχαν οι Κονταξής (9’, 57’), Ορφανίδης (27’) και Ζώτος (79’). Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
1η περιφέρεια: Ηλιάδης, Χατζηλαζαρίδης (63’ Ζώτος), Δημητριάδης, Κιασίνης, Νικολαίδης, Βάλτσης, Ψάλτης, Χρήστου (56’ Μπαξεβάνης), Κονταξής, Ορφανίδης (73’ Κεχαγιάς), Τσανακίσογλου
10η περιφέρεια: Σκευοφύλακας, Βολονάκης, Παπαδόπουλος, Πολυμένωφ, Παπαστεφάνου (63’ Κουρούνας), Πεταυράκης, Σοφιάνης (48’ Χατζηγιοβάννης), Σίδερης (59’ Ξυδάς), Παργαρίτης, Γιώργου, Κατσαράς
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments