Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου «Είστε ανακόλουθος κ. Αντώνογλου!»

«Είστε ανακόλουθος κ. Αντώνογλου!»

10
konstantinou doros2
Dodekanisos

Απάντηση στον πρόεδρο του ΑΕΡΑ Μιχάλη Αντώνογλου δίνει η «παράταξη Κωνσταντίνου» μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε. Συγκεκριμένα αναφέρει:
«Κύριε Αντώνογλου. Με το να συνεχίζετε να προκαλείτε εσείς και η παρέα σας, δε σημαίνει πως αποκτάτε άλλοθι για την ανικανότητά σας. Σανίδα σωτηρίας εμείς δε θα σας προσφέρουμε . Εξιλαστήρια θύματα δε θα γίνουμε για κανέναν, όπως και αν λέγεται αυτός. Στην προκειμένη περίπτωση, εκτός από εκτροχιασμένα τρένα έχουμε να αντιμετωπίσουμε και το παραλήρημα σας, το οποίο σας εκθέτει ανεπανόρθωτα, με το να λέτε ότι, εμείς, είμαστε αυτοί που διαρρέουμε στον κόσμο πως κερδίσαμε τα ασφαλιστικά μέτρα , όπως επίσης και όταν μας λέτε πως το δικαστήριο είναι αναρμόδιο να κρίνει την υπόθεση. Είστε ανακόλουθος και στον κόσμο σας όταν υπόσχεστε μεταγραφές και πρωταθλητισμό, και μετά αλλάζεται ρότα. Υπεύθυνοι κε Αντώνογλου δεν είμαστε εμείς, διότι γνωρίζεται πολύ καλά ποιος ήταν ο Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης και ποιος όφειλε να εφαρμόζει τους κανόνες . Επί του θέματος. Η υπόσχεση που δώσαμε ότι τα πρωταθλήματα θα γίνουν κανονικά, παραμένει, με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε κόστος. Είναι θέμα Δικαστηρίου και Δικαστή το πότε θα ανακοινώσει την απόφαση. Καλό είναι να κάνετε υπομονή».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
θωμας
θωμας
10 years ago

Δωρο χαλαρωσε!!! μανταρα τα εκανες..εσυ και η συμμορια σου!!!κατσε ανθρωπε μου στο δημο και πολυ σου ειναι…

axaxa
axaxa
10 years ago

oi afantenoi opos kai persi sinexizoun kai fetos na diekdikoun epaksia to titlo tou protathliti ton anakoinoseon

BBBB
BBBB
10 years ago

QUIZ:THN ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΕΠΣΔ ΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΝΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ#ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΕΙΜΑΡΗΣ#
ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΟΙΝΟΥ 2 ΑΤΟΜΑ
ΑΠΑΝΤΗΣΗ¨¨1ος ο κυριος ΑΝΤΩΝΟΓΛΟΥ ΝΟΜΙΖΩ Και τοτε προεδρος της ΑΕΡΑ,ΣΙΓΟΥΡΑ παντος αρθρογραφος και 2ος ο κυριος ΝΙΚΟΛΗΣ ΝΙΚΟΣ ΕΞ ΑΦΑΝΤΟΥ ΟΡΜΟΜΕΝΟΣ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΟΣ…

ΦΙΛΑΘΛΟΣ
ΦΙΛΑΘΛΟΣ
10 years ago

Η ΠΑΡΕΑ ΨΥΛΛΑΚΗ-ΤΑΒΕΡΝΕΙΟ ΕΙΧΑΝ ΤΑΞΕΙ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.
ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΙΚΥΡΩΘΕΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ.ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ Ο ΝΙΚΟΛΗΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΥΠΕΡ ΜΕΙΜΑΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ.
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΧΑΛΑΣΕ Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΚΑΙ Η ΣΟΥΠΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ,ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΟΙ ΑΦΑΝΤΕΝΟΙ!!ΒΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΑ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΦΑΝΤΕΝΟΥΣ.
ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΞΥΠΝΙΟΥΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ (ΒΛΕΠΕ ΣΠΑΝΟΣ Τ.)
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΓΕΛΟΙΟΙ ΑΦΑΝΤΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΧΑΤΕ ΠΑΕΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΜΕΙΜΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΒΡΙΖΑΤΕ.ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ !!!!! ΧΑ! ΧΑ!ΧΑ!

rodos2013
rodos2013
10 years ago

ΣΩΣΤΟΣ Ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕΙΜΑΡΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.
Η ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΗ ΚΑΘΕ ΘΕΣΜΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ,ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ,ΟΙ ΠΝΗΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΕΙΧΑΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ.
ΜΟΝΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ,ΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΚΚΔΙΟΙΚΗΣΗ.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΞΗ ΔΩΡΟΥ.ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΩΡΑ !!!

rodos2013
rodos2013
10 years ago

φιλε ΛΕΩΝ,
ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΕ.
ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΝΑ ΧΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΤΞΕ Η ΠΑΡΕΑ ΜΕΙΜΑΡΗ,ΨΥΛΛΑΚΗ,ΚΑΝΤΙΚΑ,ΚΟΚΚΙΝΟΥ,ΤΣΑΓΓΑΡΗ ΚΑΙ ΣΙΑ……………….

leon
leon
10 years ago

ροδο2013 εσενα δικιγορο σε βαλανε?τον δραγατη ροτω οκ? ενω εσυ εισαι με τουσ σωτηρεσ ,δωρο διακοφωτη ψελλα τσοπανακη ? γιυτο εισαι ο εξυπνοσ τησ παραιολασ . κουνια που σε κουναγε και ζαλισικεσ

makis
makis
10 years ago

καλημέρα δήθεν σωτήρες του δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου, Ο ΜΕΙΜΑΡΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΆΛΙ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ άντε καλή ημέρα

makis
makis
10 years ago

και μην μου πείτε ότι είμαι λαμόγιο της παράταξης ΜΕΙΜΑΡΗ γιατί το έχω ακούσει άπειρες φόρες

MINA
MINA
10 years ago

pare tilefono ton kerata kalitera tora para meta