«Είστε ανακόλουθος κ. Αντώνογλου!»

10
konstantinou doros2

Απάντηση στον πρόεδρο του ΑΕΡΑ Μιχάλη Αντώνογλου δίνει η «παράταξη Κωνσταντίνου» μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε. Συγκεκριμένα αναφέρει:
«Κύριε Αντώνογλου. Με το να συνεχίζετε να προκαλείτε εσείς και η παρέα σας, δε σημαίνει πως αποκτάτε άλλοθι για την ανικανότητά σας. Σανίδα σωτηρίας εμείς δε θα σας προσφέρουμε . Εξιλαστήρια θύματα δε θα γίνουμε για κανέναν, όπως και αν λέγεται αυτός. Στην προκειμένη περίπτωση, εκτός από εκτροχιασμένα τρένα έχουμε να αντιμετωπίσουμε και το παραλήρημα σας, το οποίο σας εκθέτει ανεπανόρθωτα, με το να λέτε ότι, εμείς, είμαστε αυτοί που διαρρέουμε στον κόσμο πως κερδίσαμε τα ασφαλιστικά μέτρα , όπως επίσης και όταν μας λέτε πως το δικαστήριο είναι αναρμόδιο να κρίνει την υπόθεση. Είστε ανακόλουθος και στον κόσμο σας όταν υπόσχεστε μεταγραφές και πρωταθλητισμό, και μετά αλλάζεται ρότα. Υπεύθυνοι κε Αντώνογλου δεν είμαστε εμείς, διότι γνωρίζεται πολύ καλά ποιος ήταν ο Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης και ποιος όφειλε να εφαρμόζει τους κανόνες . Επί του θέματος. Η υπόσχεση που δώσαμε ότι τα πρωταθλήματα θα γίνουν κανονικά, παραμένει, με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε κόστος. Είναι θέμα Δικαστηρίου και Δικαστή το πότε θα ανακοινώσει την απόφαση. Καλό είναι να κάνετε υπομονή».

10 ΣΧΟΛΙΑ

 1. QUIZ:THN ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΕΠΣΔ ΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΝΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ#ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΕΙΜΑΡΗΣ#
  ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΟΙΝΟΥ 2 ΑΤΟΜΑ
  ΑΠΑΝΤΗΣΗ¨¨1ος ο κυριος ΑΝΤΩΝΟΓΛΟΥ ΝΟΜΙΖΩ Και τοτε προεδρος της ΑΕΡΑ,ΣΙΓΟΥΡΑ παντος αρθρογραφος και 2ος ο κυριος ΝΙΚΟΛΗΣ ΝΙΚΟΣ ΕΞ ΑΦΑΝΤΟΥ ΟΡΜΟΜΕΝΟΣ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΟΣ…

 2. Η ΠΑΡΕΑ ΨΥΛΛΑΚΗ-ΤΑΒΕΡΝΕΙΟ ΕΙΧΑΝ ΤΑΞΕΙ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.
  ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΙΚΥΡΩΘΕΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ.ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ Ο ΝΙΚΟΛΗΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΥΠΕΡ ΜΕΙΜΑΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ.
  ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΧΑΛΑΣΕ Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΚΑΙ Η ΣΟΥΠΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ,ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΟΙ ΑΦΑΝΤΕΝΟΙ!!ΒΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΑ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΦΑΝΤΕΝΟΥΣ.
  ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΞΥΠΝΙΟΥΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ (ΒΛΕΠΕ ΣΠΑΝΟΣ Τ.)
  ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΓΕΛΟΙΟΙ ΑΦΑΝΤΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΧΑΤΕ ΠΑΕΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΜΕΙΜΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΒΡΙΖΑΤΕ.ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ !!!!! ΧΑ! ΧΑ!ΧΑ!

 3. ΣΩΣΤΟΣ Ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕΙΜΑΡΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.
  Η ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΗ ΚΑΘΕ ΘΕΣΜΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ,ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ,ΟΙ ΠΝΗΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΕΙΧΑΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ.
  ΜΟΝΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ,ΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΚΚΔΙΟΙΚΗΣΗ.
  ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΞΗ ΔΩΡΟΥ.ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΩΡΑ !!!