Αρχική Videos “Είσαι ηλίθιος» είπε στον Βασιλακόπουλο ο Βασιλείου! (vid)

“Είσαι ηλίθιος» είπε στον Βασιλακόπουλο ο Βασιλείου! (vid)

0

Πανικός έγινε στο στούντιο του MEGA όταν βγήκαν στον αέρα ο διευθυντής της μονάδας τεχνητού νεφρού του νοσοκομείου της Έδεσσας Σωτήρης Βασιλείου και ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος. Ο κ. Βασιλείου αρνείται τον υποχρεωτικό εμβολιασμό και μεταξύ άλλων τόνισε;

«Δεν ξέρω γιατί η πολιτεία ενδιαφέρεται μόνο για τη διενέργεια του εμβολίου. Το ζητούμενο είναι να κάνουμε το εμβόλιο ή να είμαστε καλυμμένοι; Εμείς λοιπόν είμαστε καλυμμένοι γιατί έχουμε μετρήσει την ανοσία μας. Οι συνάδελφοι που έχουν κάνει δυο εμβόλια δεν είναι καλυμμένοι. Όμως η πολιτεία δεν τους διώχνει και ούτε τους ελέγχει».

«Αυτό το οποίο λέει ο συνάδελφος δεν είναι αληθές», είπε από τη δική του πλευρά ο Βασιλακόπουλος και συνέχισε: «Θα μου στείλετε μια εργασία που λέει αυτό που λέτε εσείς; Εγώ μπορώ να σας στείλω καμιά δεκαριά άμεσα. Δεν υφίστανται αυτά που λέτε και παραπληροφορείται».

«Υπάρχουν νοσοκομεία στο Ισραήλ τα οποία είναι γεμάτα από εμβολιασμούς» του απάντησε ο Βασιλείου και ακολούθησε ένταση όπου ακούστηκαν χοντροί χαρακτηρισμοί.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments