Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Ειρήνη Σφυρίου και Φαμπιόλα Τερζίου στο Mylos Open στο Λιτόχωρο

Ειρήνη Σφυρίου και Φαμπιόλα Τερζίου στο Mylos Open στο Λιτόχωρο

0
Dodekanisos

Στο Mylos Open, στο Λιτόχωρο Πιερίας, που αποτελεί τουρνουά του North Area Circuit και του πανελλήνιου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών συμμετέχουν οι ροδίτισσες Ειρήνη Σφυρίου και Φαμπιόλα Τερζίου.

Η Τερζίου με τη συμπαίκτριά της Διονυσία Μάτιου (αθλήτρια με πλούσιο βιογραφικό από την Κατερίνη) προπονούνται το τελευταίο διάστημα στη Θεσσαλονίκη με τον μεγάλο Φρέντι Μπρουκς και φέτος έχουν στόχο τη διάκριση στο τελικό τουρνουά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων (Κ19) που είναι προγραμματισμένο να διεξάγει στη Ρόδο από 2-4 Αυγούστου. Η Διονυσία με παρτενέρ την Έλενα Μπάκα ήταν πρωταθλήτριες Ελλάδας στις νεάνιδες το 2017 και 2018. Πέρσι μάλιστα είχε αντιμετωπίσει στον τελικό την τωρινή συμπαίκτριά της Φαμπιόλα Τερζίου και την Ιωάννα Αθανασίου.

Στο Mylos Open, οι Μάτιου/Τερζίου έχοντας την υποστήριξη του ψητοπωλείου Special (Αγίας Αναστασίας 42β, Ρόδος) πέρασαν αήττητες στα προημιτελικά και θα βρεθούν, με στόχο την τετράδα, απέναντι στις Αποστολίδου/Kimble.

Στους αγώνες των ομίλων επικρατήσαν με 2-0 των Κουμπαρά/Βελεσιώτη με 2-0 σετ(21-06,21-09 και των Τριγωνίδου/Χάνα επίσης με 2 – 0 (21-12,21-14)

Η Ειρήνη Σφυρίου με συμπαίκτρια την Αναστασία Βερνάδου με μία νίκη με τις Δημητριάδου Σ/Πανταζή Φ με 2-0 (21-13,21-16) και με μία ήττα από τις Καραγκούνη Δ/Κουρτίδου Π με 0-2 (14-21,19-21) προκρίθηκαν στην οχτάδα και θα διεκδικήσουν και αυτές τη συμμετοχή τους στον ημιτελικό με αντιπάλους στις Αλτίνη Κ./Καλαμαρίδου.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments