Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Είναι μια ηθική ικανοποίηση!»

«Είναι μια ηθική ικανοποίηση!»

8
kampouris giannis2
Dodekanisos

«Ηθική ικανοποίηση» χαρακτήρισε την παραμονή του Διαγόρα Βατίου στην Α’ Κατηγορία ο προπονητής και παράλληλα η …ψυχή της ομάδας αυτής Γιάννης Καμπούρης. Ο ίδιος, κάνοντας δηλώσεις στο news12 τόνισε τα ακόλουθα:
«Ξέραμε ότι δεν υπήρχε περίπτωση να κινδυνεύσουμε γιατί η διαφορά μας ειδικά βαθμολογικά ήταν μεγάλη σε σχέση με τις άλλες ομάδες που διεκδικούν την παραμονή τους. Ήταν πολύ δύσκολο να καλυφθεί. Παρόλα αυτά μαθηματικά δεν είχε τελειώσει κάτι μέχρι και αυτή την αγωνιστική. Εδώ και πολύ καιρό χρησιμοποπιούμε νεαρούς παίκτες και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε μέχρι και το τέλος. Είναι μια ηθική ικανοποίηση και για το συμβούλιο και για εμένα που με χαμηλό μπάτζετ και χρησιμοποιώντας παίκτες που είναι …άγνωστοι καταφέρνουμε να μένουμε στην Α’ Κατηγορία και να κάνουμε και καλή πορεία. Η ίδια φιλοσοφία θα παραμείνει».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Στέργος
Στέργος
8 years ago

Πόσο ωραία ακούγονται όλα αυτά φίλε Γιάννη. Μακάρι να ελεγαν και ολη την αλήθεια. Ας είναι καλα ο θείος Δημήτρης. Άντε και του χρόνου!!!

goal
goal
8 years ago

[quote name=”Στέργος”]Πόσο ωραία ακούγονται όλα αυτά φίλε Γιάννη. Μακάρι να ελεγαν και ολη την αλήθεια. Ας είναι καλα ο θείος Δημήτρης. Άντε και του χρόνου!!![/quote]
Γιατι φιλε δεν επεσαν αυτες που αξιζαν να πεσουν;Ποιος ηταν καλυτερος ο ανταγορας ο καλυμνιακος η η λερος;

Καμπούρης Γιάννης
Καμπούρης Γιάννης
8 years ago

Αγαπητέ φίλε, μη υποτιμάς μια τεράστια προσπάθεια δέκα μηνών που έκαναν οι ποδοσφαιριστές αυτής της ομάδας. Ομάδας με το χαμηλότερο ίσως προυπολογισμό με παίχτες νεαρούς σε ηλικία που έδωσαν τα πάντα για να έχουμε για άλλη μια χρονιά αξιοπρεπή παρουσία στο πρωτάθλημα. Αισθάνομαι πολύ περήφανος που έχω αυτούς τους ποδοσφαιριστές και μεγάλη χαρά και ικανοποίηση που και φέτος καταφέραμε και πετύχαμε τον στόχο μας. Η βαθμολογία στο τέλος του πρωταθλήματος πάντα λέει την αλήθεια.

Στέργος
Στέργος
8 years ago

Δεν σχολιάζω ποιος είναι ο καλύτερος ή ποια ομάδα έπρεπε να πέσει. Απλά λέω ότι η αλήθεια δεν είναι πάντα αυτό που φαίνεται. Καλυτερα να φροντίσεις να κανείς ένα δυνατό προγραμματισμό για την ομάδα σου και να σωθείς με την αξία σου παρά να φτάνεις στο σημείο με τόση διαφορά από την ομάδα που σε κυνηγάει να φοβάσαι μην πέσεις και να αναζητάς την αγκαλιά του θείου Δημήτρη.

goal
goal
8 years ago

Η αληθεια ειναι οτι σωθηκε 4 αγωνιστικες πριν το τελος εχοντας και ρεπο ενδιαμεσα….Ποια βοηθεια;Ειναι στο +10 απο την ζωνη αυτη την στιγμη.Τα υπολοιπα ειναι για γελια εκτος αν θες να μιλησεις με ονοματα και καταστασεις.

Στέργος
Στέργος
8 years ago

Αυτοί που αξίζουν συγχαρητήρια είναι οι ποδοσφαιριστές και δεν θα έπρεπε να αδικούνται από τέτοιου είδους επιλογές των παραγόντων του συλλόγου τους και να μπαίνουν σε μια τέτοια διαδικασία όταν μάλιστα δεν τρέχει και λόγος . Ξέρουν καλα οι εμπλεκόμενοι τι έχει γίνει παρασκηνιακά και δεν είναι μυστικό μεταξύ τους. Πολλά συγχαρητήρια και στους παίχτες των δυο ομάδων για την προσπάθεια τους όλο το πρωτάθλημα και καλό θα είναι να απορρίπτουν τέτοιες επιλογές εξ αρχής και να προσπαθούν για το καλύτερο της ομάδας τους ακόμα και αν δέχονται πιέσεις από μέσα. Δεν υποτιμώ κανένα αλλά με τέτοιες επιλογές δυστυχώς εσείς υποτιμάτε τις ομάδες σας.

Xa Xa xa
Xa Xa xa
8 years ago

Έχει βάλει όλο το σόι του να πατήσει λαϊκ.και ασχοληστε ακόμη μαζί του??αξία του δίνετε.βρε ουστ

antikeimenikos
antikeimenikos
8 years ago

afiste katameros to vati… apla afereste 10 pontous apo ton apolon apolonon, oloi xseroyn