Αρχική Videos “Είναι φανερό, το ΝΑΤΟ βρίσκεται 100% σε πόλεμο με τη Ρωσία!”

“Είναι φανερό, το ΝΑΤΟ βρίσκεται 100% σε πόλεμο με τη Ρωσία!”

0

«Οι σχέσεις της Ρωσίας με τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη έχουν αλλάξει ριζικά από τότε που ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν διατύπωσε σχέδια συνθηκών ασφαλείας που στάλθηκαν στην Ουάσιγκτον, τις Βρυξέλλες και τη Βιέννη στα τέλη του 2021», είπε σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Izvestia ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ. «Τότε ακούσαμε ότι δεν ήταν έτοιμοι να μιλήσουν για οτιδήποτε μαζί μας», είπε και τόνισε και τα εξής:

«Η υπό την ηγεσία των ΗΠΑ συλλογική Δύση πρέπει να αλλάξει την προσέγγισή της για την παγκόσμια ασφάλεια και επιτέλους να λάβει υπόψη τις ανησυχίες της Μόσχας, προτού ανανεωθούν οι συνομιλίες για την πυρηνική συμφωνία New START. Αν ήθελαν, θα μπορούσαν να είχαν καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων τότε, πριν από την απόφαση να ξεκινήσει μια στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία. Θα υπήρχαν πολύ περίπλοκες, θέσεις, μερικές φορές ασυμβίβαστες συνομιλίες, αλλά θα είχαν ξεκινήσει. Αλλά αρνήθηκαν».

Ο Πεσκόφ υποστήριξε ότι το ΝΑΤΟ εμπλέκεται πλέον πλήρως στις εχθροπραξίες, σημειώνοντας ότι «οι πληροφορίες τους εργάζονται εναντίον μας 24 ώρες την ημέρα, τα όπλα τους… παρέχονται στην Ουκρανία δωρεάν για να πυροβολούν κατά του στρατού μας, για να μην αναφέρουμε ότι πυροβολούν εναντίον Ουκρανών πολιτών. Τη στιγμή που το ΝΑΤΟ έγινε de facto συμμετέχων στη σύγκρουση στην Ουκρανία, η κατάσταση άλλαξε», συνέχισε ο εκπρόσωπος. «Στην πραγματικότητα, το μπλοκ του ΝΑΤΟ δεν λειτουργεί πλέον ως υπό όρους αντίπαλός μας, αλλά ως εχθρός μας».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments