Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Είναι ακόμα ζωντανός!

Είναι ακόμα ζωντανός!

0
orfeas kleovoulos
Dodekanisos

Σημαντική νίκη που του δίνει το δικαίωμα να εξακολουθεί να ελπίζει ότι θα μπορέσει να εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία πέτυχε ο Ορφεάς. Οι «κόκκινοι» του Γρηγόρη Σαρρή επικράτησαν με 2 – 1 του Κλεόβουλου της Λίνδου στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων, δείχνοντας να θέλουν περισσότερο από τον αντίπαλο το παιχνίδι τους. Οι γηπεδούχοι έχοντας πιο πολύ πάθος σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και πάρα το ότι έμειναν πίσω στο σκορ κατάφεραν να «γυρίσουν» το παιχνίδι και να πανηγυρίσουν το πολύτιμο «τρίποντο».
Το φιλμ του αγώνα
Στο 10’ ο Μασάδο με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0 – 1.
Στο 15΄ο Τσαγγάρης έκανε το σουτ αλλά ο Ναούμ πραγματοποίησε ωραία επέμβαση και κράτησε ανέπαφη την εστία του.
Στο 25’ μετά από μακρινή εκτέλεση φάουλ του Κολιάδη, ο Μενίκος απομάκρυνε τη μπάλα με γροθιές.
Στο 39’ ο Αμπελάς εκτέλεσε απευθείας φάουλ όμως έστειλε τη μπάλα να περάσει ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι (άουτ).
Στο 49’ ο Κολιάδης έκανε την ωραί0α κάθετη πάσα στον Κωστάκη και αυτός πλάσαρε αλλά ο Μενίκος απόκρουσε τη μπάλα.
Τρία λεπτά αργότερα (στο 52’), ο Νίκας με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή έφερε το παιχνίδι στα ίσα (1 – 1).
Στο 60’ από μπαλιά του Νίκα, ο Τόσκα πήρε τη μπάλα και με πλασέ από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή την έστειλε στα δίχτυα, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του (2 – 1).
Στο 75’ ο Ροδίτης έκανε τη σέντρα και ο Νίκας πήρε τη κεφαλιά αλλά έστειλε τη μπάλα να περάσει ελαφρώς δίπλα από την εστία και να καταλήξει άουτ.
Στο 78’ ο Ροδίτης απέφυγε και τον τερματοφύλακα Ναούμ και πλάσαρε σε άδειο τέρμα, όμως ο Φρατζάκης κατάφερε να διώξει τη μπάλα πριν αυτή περάσει από τη γραμμή του τέρματος.
Στο 80’ ο Κιάρρι έκανε την πάσα και ο Νίκας και πάλι βρέθηκε σε θέση τετ α τετ όμως δεν σημάδεψε σωστά και έστειλε τη μπάλα άουτ.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΟΡΦΕΑΣ: Χ. Μενίκος, Ζωάννου, Αδάμος, Τόσκα (68’ Γιακιτζής), Τσίπα, Αμπελάς, Ροδίτης, Κιάρρι (84’ Μεμέτ), Νίκας, Τσαγγάρης (46’ Γκρέϊμς), Π. Μενίκος
ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ: Ναούμ. Παπαιωάννου, Χατζημανώλης (50’ Μιχαηλίδης), Κωστάκης, Κακλάμάνος (55’ Φρατζάκης), Πατσιαούρας, Παπαοικονόμου, Κολιάδης, Λάμπης, Μασάδο (67’ Μπάκας), Κωστάκης

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments