Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Δύσκολα θα γλιτώσει ο Αστέρας

Δύσκολα θα γλιτώσει ο Αστέρας

0
asteras aris
Dodekanisos

Νέα καταδικαστική ήττα γνώρισε ο Αστέρας Μασσάρων. Αυτή τη φορά έχασε μέσα στο γήπεδο του από τον συνονόματο, της Παστίδας, με 2 – 0 και πλέον η υπόθεση παραμονή γίνεται εξαιρετικά δύσκολη. Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν να πατούν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο σε αντίθεση με τους αντιπάλους τους που δεν μπόρεσαν να πείσουν ότι θα μπορούσαν να πάρουν κάτι από το παιχνίδι αυτό. Μόνο μετά το 0 – 1 έδειξαν να ανεβαίνουν κάπως αλλά αυτό κράτησε για λίγο και δεν μπόρεσε να τους αποφέρει κάτι.
Μόλις στο 4’ ο Λενιού με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0 – 1 . Το τελικό 0 – 2 διαμόρφωσε το Γεωργαλλής με σουτ στο 29’.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του Γιώργου Ορφανίδη είχε και ένα δοκάρι (κάθετο) στο 14’ μετά από σουτ του Πάπα ο οποίος εκμεταλλεύτηκε σύγχυση στην αντίπαλη περιοχή.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Μανώλης Κυρίτσης (Γιώργος Μαυρουδής, Χρήστος Καλκαβούρας). Στο 86’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για αντικανονικό μαρκάρισμα ο Ι. Παπαδόπουλος.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΣΣΑΡΩΝ: Στεργενάκης, Σκούμπρος, Παπαδόπουλος Ι. Κιλασίν, Παπαδόπουλος Κ., Κατσουρός, Λούππος (61’ Μ. Α Χατζημανώλης), Λαουδίκος (75’ Φωταράς), Μουσακίνιας, Διονυσακόπουλος, Κότκα (60΄Μίρτσεβ)
ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΣΤΙΔΑΣ: Ροδανάκης, Καρύδης, Ζερβός, Χαριτάκης, Βασιλείου, Καλαγρής,. Σκόρπος (75’ Καλαϊτζίδης), Λενιού (68’ Μακρής), Γεωργαλλής, Παπαστάμος (84’ Λιαμής), Πάπα

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments