Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Είχε την ουσία η ΑΕ Κατταβιάς

Είχε την ουσία η ΑΕ Κατταβιάς

0
Dodekanisos

Πιο ουσιαστική η ΑΕ Κατταβιάς, κέρδισε δίκαια με 2 – 1 στο Ενωσιακό Αθλητικό Κέντρο «Καλλιπάτειρα» τον Άρη. Οι γηπεδούχοι, έδειξαν να έχουν καλύτερο ρυθμό από τον αντίπαλο τους ο οποίος είναι φανερό πως δεν έχει βρει ακόμα τα πατήματα του και χρειάζεται περισσότερο χρόνο. Ο Άρης μπόρεσε να θυμίσει κάπως την περσινή ομάδα για λίγο χρονικό διάστημα μετά το 1 – 1, χωρίς όμως να μπορέσει να «γυρίσει» το παιχνίδι όπως ίσως θα υπολόγιζαν οι φίλοι τους.

Οι παίκτες του Μανώλη Φραντζή, ήταν καλά στημένοι στον αγωνιστικό χώρο και μπόρεσαν να ελέγξουν το παιχνίδι χωρίς να απειλούνται από τους αντιπάλους τους σε όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Κατάφεραν μάλιστα να πετύχουν γκολ σε ένα κρίσιμο χρονικό σημείο (λίγο πριν από την ανάπαυλα), κάτι που τους έδωσε και ψυχολογία.

Στην επανάληψη, η εικόνα δεν διαφοροποιήθηκε και πολύ αλλά ο Άρης από το πουθενά θα έλεγε κανείς μετά από ολιγωρία στο κέντρο της άμυνας των γηπεδούχων, κατάφερε να φθάσει στην ισοφάριση. Στα λεπτά που ακολούθησαν, οι φιλοξενούμενοι αναθάρρησαν και μπόρεσαν να ελέγξουν το παιχνίδι αποκτώντας την κατοχή της μπάλας χωρίς όμως και πάλι να μπορέσουν να γίνουν ιδιαίτερα απειλητικοί.

Οδεύοντας προς το φινάλε και ενώ όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι το πιθανότερο ήταν να τελειώσει ισόπαλο, η ΑΕ Κατταβιάς με ένα «στημένο» πέτυχε το νικητήριο τέρμα και μπήκε έτσι με το δεξί στο πρωτάθλημα, κατακτώντας ένα σημαντικό «τρίποντο»

Τα γκολ
Στο 43’ ο Πάππα πέταξε τη μπάλα στην πλάτη της άμυνας και ο Φιλιππάκος έφυγε στον κενό χώρ4ο μπαίνοντας στην περιοχή και με ένα ωραίο διαγώνιο σουτ έκανε το 1 – 0. Στη φάση αυτή, οι φιλοξενούμενοι υποστήριξαν ότι ο σκόρερ έφυγε από θέση οφσαϊντ.
Στο 63’ ο Μάλλιος έκανε τη συρτή σέντρα από τα αριστερά και μετά από ολιγωρία, ο Κρεκούκιας που …τρύπωσε στην αντίπαλη άμυνα, με προβολή έκανε το 1 – 1.
Στο 85’ η ΑΕ Κατταβιάς κέρδισε φάουλ λίγο έξω από την περιοχή. Το ανθρώπινο τοίχος στήθηκε λάθος και ο έμπειρος Σαλαμαστράκης μπόρεσε να περάσει τη μπάλα στην κλειστή γωνία διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 2 – 1.

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ
Καλύτεροι από την ΑΕ Κατταβιάς οι Σαλαμαστράκης, Πάππα, Φιλιππάκος και Παραστατίδης. Από το μέτριο έως κακό ΆΡΗ προσπάθησε ο Κοντόγιαννος.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Πατσιόπουλος (Λάζος, Καραγιάννης)

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΕ ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ: Παπαβεργής, Δράμη, Κ. Κιλασίν (80’ Κονόμι), Πάππα (89’ Κουμπιάδης), Χ. Κιλασίν, Σαλαμαστράκης, Φιλιππάκος (50’ Παραστατίδης),, Κούτσι, Λόης, Νασόπουλος, Καλημέρης (71’ Ντούπης)
ΑΡΗΣ: Βαρέλης, Πομπού, Καλοπήτας, Δανάς, Σακελλάρης (50’ Δημουλάς), Κοντόγιαννος (80’ Θεοδωρή), Γκίκας, Χατζηλιόντας, Παπαοικονόμου, Κρεκούκιας, Μάλλιος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments