Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα «Εγώ κοιμάμαι …σαν πουλάκι»!

«Εγώ κοιμάμαι …σαν πουλάκι»!

0
Dodekanisos

Το πρώην μέλος της ΕΠΣΔ Τάσος Ψυλλάκης απαντάει μέσω επιστολής του στον πρόεδρο της Ένωσης Παναγιώτη Διακοφώτη

Από το πρώην μέλος της ΕΠΣΔ Τάσο Ψυλλάκη, πήραμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή η οποία είναι ουσιαστικά απάντηση στην πρόσφατη δημόσια τοποθέτηση του προέδρου της Ένωσης Παναγιώτη Διακοφώτη την οποία είχαμε δημοσιεύσει στο news12. Αναλυτικά, το πλήρες κείμενο αναφέρει:
«Αναφορικά με αυτά που ελέχθησαν στον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο σχετικά με το πόρισμα  των ορκωτών λογιστών για τα οικονομικά των προηγούμενων  διοικήσεων από τον ”πρόεδρο της ΕΠΣΔ’’ , επειδή για ένα χρονικό διάστημα αφόρα και εμένα  ως ταμίας την περίοδο 25/10/2010 έως και 31/05/2013  έχω να ανάφερα τα εξής.

Παρατηρώ σημάδια πανικού και αδυναμίας διοίκησης ,αδυναμία διοίκησης κάθε φόρα που έχει αδιέξοδα και προβλήματα διοίκησης οπλίζει το «45νταρι» και πυροβολεί σε κάθε κατεύθυνση θεωρώντας ότι με τον αυτό  τρόπο  θα προστατέψει την καρέκλα του στη διοίκηση της ΕΠΣΔ.

Φίλαθλοι και σωματεία ξέρουν με πιο τρόπο «κατέλαβαν»  την διοίκηση της ΕΠΣΔ ,  και δεν μπορώ να καταλάβω ένας  πρόεδρος   χωρίς αντιπολίτευση  δεν έχει την αυτοπεποίθηση   να διοίκηση και αντιδρά με αυτό τον συκοφαντικό και λασπολογικό   τρόπο  για την προηγούμενη  διοίκηση    τη έχει να φοβηθεί.

Τώρα εάν κάποιοι θα χάσουν το ύπνο τους , τον πληροφορώ εγώ τουλάχιστον κοιμάμαι σαν πουλάκι, άλλοι είναι αυτοί που θα χάσου το ύπνο τους και φαίνονται με τον τρόπο που σκέπτονται και γραφούν .

Όσο για την ελληνική δικαιοσύνη να ανησυχούν αυτοί που έχουν νταραβέρια μαζί της . για τα οικονομικά της ΕΠΣΔ  είναι γεγραμμένα τα πάντα μέχρι που πήγε και το τελευταίο ευρώ,  δεν μπορεί κάποιες μη παραγωγικές δαπάνες  να τις αναφέρει ως έλλειμμα επειδή δεν μπορεί καταλάβει  ότι έχει κάνει λάθος  η εάν θέλετε  αυτοί που τον ενημέρωνα ήταν λανθασμένα , ας κοιτάξει λοιπόν να διοίκηση και αφήσει τα της  άκρη τα οικονομικά  της προηγούμενης οικονομικής διαχείρισης  της  ΕΠΣΔ , γιατί έχει πάρει επικίνδυνο δρόμο  τόσο επικίνδυνο που θα βάλει σε περιπέτεια το δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο εάν δεν το έχει  βάλει Ίδη.     έχει καταλάβει ότι  από το 2009 μέχρι τώρα έχουν περάσει  οχτώ  χρονιά και ακόμα ασχολείται   μετά οικονομικά της ΕΠΣΔ  εάν αυτό δεν είναι αδυναμία διοίκηση και φόβο για την καρέκλα  τότε τη είναι  .και κάτι ακόμα το υπόλοιπο διοικητικό συμβούλιο τη κάνει   εάν είναι ενήμερο για τις πράξεις  του πρόεδρου τους   τότε είναι συνυπεύθυνοι  .  αυτό ας το καταλάβουν μόνοι τους.

Υ.Γ

Την εμπάθεια του λασπολόγου και τον εξευτελισμό που σέρνει μαζί του και που σε τελική ανάλυση γυρίζει πίσω στον εαυτό του;”

τι τιμωρία που πρέπει να υποστεί ένας λασπολόγος. Κοίταξα γύρω μου τον πεντακάθαρο χώρο όπου βρισκόμουν. Άξιζε τον κόπο να λερώσουμε αυτά όλα που με τόση σπουδή είχε φροντίσει η καθαρίστρια μας; Όχι φυσικά. Πόσο μάλλον την ψυχή μας και το μυαλό μας… Σωστά;»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments