Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Έγινε σύσκεψη στην Κω ενόψει Αιγαιοπελαγίτικων αγώνων

Έγινε σύσκεψη στην Κω ενόψει Αιγαιοπελαγίτικων αγώνων

0
Dodekanisos
Ολοκληρώθηκε στο Αθλητικό Πολύκεντρο του Δήμου Κω η σύσκεψη της Οργανωτικής Επιτροπής των 30ων Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων που θα γίνουν στην Κω στις 20-21 Οκτωβρίου 2018.
Στην σύσκεψη παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, από πλευράς της ομοσπονδίας του ΣΕΓΑΣ ο Γ. Γραμματέας κ. Βασίλειος Σεβαστής, το μέλος του κ. Μιχαήλ Παυλούς, και ο Τεχνικός Ανάπτυξης για Αιγαίο και Κρήτη κ. Μάρκος Καλούδης. Από πλευράς της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου ο Πρόεδρος κ. Βασίλειος Ζήκας, το μέλος (αναπληρωτής Ταμίας) Νικόλαος Χατζηνικολάου που εκπροσωπούσε και το τοπικό σωματείο Γ. Σ. Ευδαμος Κω, και ο Τεχνικός Σύμβουλος κ. Διακονικόλας Σάββας. Την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου εκπροσώπησε ο Έπαρχος Κώ κ. Γιώργος Χαλκιδιός. Τον Δήμο εκπροσώπησαν ο κ. Θανάσης Σταματάκης, υπεύθυνος αθλητισμού του ΔΟΠΑΒΣ, ο κ. Βασίλειος Κεφάλας προϊστάμενος του ΔΟΠΑΒΣ, ο κ. Στέργος Χατζηστέργος Προϊστάμενος του Δημοτικού Σταδίου Ανταγορας, και η κ. Μαριέτα Γιαλλίζη διοικητικό στέλεχος. Η κ. Στρατικοπουλου, αρχιτέκτονας του Δήμου μου Κω. Ο Κ. Μιχάλης Ζώης εκπρόσωπος του Γ. Σ. Ιπποκράτης ο Κώος.
Τα θέματα που απασχόλησαν την σύσκεψη ήταν οργανωτικού χαρακτήρα σε ότι αφορά την επάρκεια των εγκαταστάσεων, τα ζητήματα φιλοξενίας και  μετακίνησης των αθλητικών αποστολών, καθώς και υποχρεώσεις που ανέλαβε ο Δήμος της Κω στα πλαίσια διεξαγωγής των αγώνων. Τέλος, την επιτροπή απασχόλησε και η επετειακή εκδήλωση της συμπλήρωσης των 30 Χρόνων των Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments