Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Έφυγε η αποστολή για τους Αιγαιοπελαγίτικους

Έφυγε η αποστολή για τους Αιγαιοπελαγίτικους

0
Dodekanisos

Αναχώρησε σήμερα η Δωδεκανησιακή Αθλητική Αποστολή για τους 31ους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες Στίβου, που θα διεξαχθούν στη Μυτιλήνη το Σάββατο (16:00-20:30) και την Κυριακή (10:00-13:30) 28-29/09.

Στους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες Στίβου συμμετέχουν αθλητές-τριες από σαράντα πέντε (45) και πλέον σωματεία των Περιφερειών Βόρειου και Νότιου Αιγαίου. Ένας αριθμός που θα υπερβεί τα πεντακόσια(500) άτομα, εφόσον συνυπολογίσουμε προπονητές, αθλητικούς παράγοντες και εκδρομείς.

Για λόγους εξοικονόμησης κυρίως χρόνου, χρησιμοποιήθηκε το catamaran “Dodekanisos Pride” της Dodekanisos Seaways, για το δρομολόγιο Ρόδος-Σάμος και επιστροφή τη Δευτέρα. Ενδιάμεσα, την Παρασκευή το πρωί θα επιβιβαστούν στο πλοίο “ΝΗΣΟΣ ΡΟΔΟΣ” Group για Μυτιλήνη και στην επιστροφή την Κυριακή το βράδυ (19:00) με το “ΝΗΣΟΣ ΣΑΜΟΣ” για τη Σάμο και τα δύο συμφερόντων της Attica Group.

Τους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες Στίβου διαχρονικά τους υποστηρίζει το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, μέσω της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, αλλά τα τελευταία χρόνια συστηματικά η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου χρηματοδοτεί κυρίως την μετακίνηση προς και από τον τόπο διεξαγωγής και βέβαια κάθε φορά οι οικοδεσπότες Δήμοι των διοργανωτών νησιών συμβάλουν σημαντικά στο κόστος της εκδήλωσης.

Από την Παρασκευή, λοιπόν, μέχρι και την αναχώρησή τους από το νησί οι αθλητές και αθλήτριες των Αιγαιοπελαγίτικων νησιών θα βιώσουν άλλη μια λαμπρή αθλητική γιορτή ενωμένοι, ρίχνοντας την αυλαία της φετινής αγωνιστικής χρονιάς με τους 31ους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες Στίβου!!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments