Αρχική Αθλητικά νέα «Έφυγε» από την ζωή μετά από τροχαίο Τούρκος ποδοσφαιριστής

«Έφυγε» από την ζωή μετά από τροχαίο Τούρκος ποδοσφαιριστής

0
ntvspor.net
Dodekanisos

Πένθος στο Τουρκικό, αλλά και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ο 27χρονος Τούρκος Ahmet Calik, απεβίωσε σήμερα το πρωί σε τροχαίο στην Άγκυρα, όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και βγήκε από το δρόμο. Ο εκλιπών ήταν ποδοσφαιριστής και αγωνιζόταν ως αμυντικός για λογαριασμό της Κόνιασπορ. 

Σύμφωνα με τα Τουρκικά δημοσιεύματα, το αυτοκίνητο του 27χρονου ποδοσφαιριστή βγήκε εκτός πορείας και ανατράπηκε. Όσοι είδαν την σύγκρουση κάλεσαν ασθενοφόρο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Μάλιστα ήταν ο μόνος επιβάτης του αυτοκινήτου. Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για τις συνθήκες που προκάλεσαν το δυστύχημα.

Γεννημένος το 1994, άρχισε την ποδοσφαιρική σταδιοδρομία του το 2004 από τα τμήματα υποδομών της Γκεντσλερμπιλιγκί. Στη συνέχεια από το 2017 έως το 2020 αγωνίστηκε με την φανέλα της Γαλατασαράι (56 αγώνες). Με τα χρώματα της «τσιμ μπομ» κατέκτησε δύο πρωταθλήματα (τις σεζόν 2017-2018 και 2018-2019), ένα κύπελλο (την περίοδο 2018-2019) και ένα σούπερ καπ. Από το 2020 φορούσε τη φανέλα της Κόνιασπορ (51 συμμετοχές). Είχε χριστεί επίσης Διεθνής με την Εθνική Τουρκίας (οκτώ συμμετοχές).  

«Είμαστε βαθιά λυπημένοι για την απώλεια του ποδοσφαιριστή μας Αχμέτ Τσαλίκ, ο οποίος έχει κερδίσει την αγάπη των φιλάθλων μας από την πρώτη μέρα. Συλλυπητήρια σε όλους μας και ιδιαίτερα στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή μας», ανέφερε η Κόνιασπορ σε μήνυμά της.

«Με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του πρώην ποδοσφαιριστή μας Ahmet Calik. Είθε ο Θεός να ελεήσει τον εκλιπόντα. Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του, τους οικείους του και την Τουρκική αθλητική κοινότητα», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Γαλατασαράι.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments