Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Έφταιγε ο πρόεδρος»

«Έφταιγε ο πρόεδρος»

1
Dodekanisos

H οργάνωση του συλλόγου και η στιβαρή διοίκηση ήταν οι λόγοι που δελέασαν τον Λευτέρη Δράκο να επιλέξει να αγωνιστεί με τα χρώματα του ΓΑΣ Ιάλυσος στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας τη νέα αγωνιστική περίοδο. Αυτό επεσήμανε ο ίδιος με δηλώσεις που έκανε χθες προς την «δσπορ». Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων μας είπε και τα ακόλουθα:
«Επέλεξα τον ΓΑΣ Ιάλυσος λόγω της οργάνωσης που έχει και της πολύ καλής διοίκησης. Έχουν μείνει όλοι από πέρσι και ο στόχος είναι η άνοδος στην Α’ Κατηγορία. Αυτά έπαιξαν πολύ σημαντικά ρόλο στο να πάρω την απόφαση να αποδεχτώ την πρόταση που μου έγινε. Αν τα πράγματα ήταν διαφορετικά δεν θα αγωνιζόμουν στην Β’ Κατηγορία»
Σε ερώτηση για το πώς περιμένει να είναι το νέο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας, απάντησε ως εξής:
«Ειλικρινά δεν ξέρω πως θα είναι. Δεν έχω καθόλου άποψη διότι δεν έχω αγωνιστεί ποτέ. Ούτε όταν ήμουν μικρός. Ήμουν πάντα στον Φοίβο ο οποίος έπαιζε συνέχεια στην Α’ Κατηγορία. Θα είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία για εμένα»
Ο Λευτέρης Δράκος δεν παρέλειψε να αφήσει ασχολίαστη την έξοδο του από τον Φοίβο Κρεμαστής. Όταν του ζητήσαμε να κάνει μια τοποθέτηση, μας είπε τα εξής:
«Ο λόγος που έφυγα από τον Φοίβο είναι ένας και μοναδικός. Είναι ο πρόεδρος του συλλόγου. Δεν συμπεριφέρθηκε καθόλου καλά στον αδελφό μου. Ψυχολογικά δεν ήμουν καλά και έτσι αποφάσισα να μην παίξω στην Φοίβο. Δεν θα μπορούσα μετά τα όσα είχαν γίνει»
πηγή: www.dimokratiki.gr


0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
tassos
tassos
11 years ago

ama faei tin pistolia opos trone edo kai xronia aftoi pou sunergastikan mazi tous tha vgenei kai tha kleei sta site…..