Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Εύκολα ο Απόλλωνας Κ.

Εύκολα ο Απόλλωνας Κ.

0
Dodekanisos

Χωρίς να δυσκολευτεί σε κανένασημείο του αγώνα ο Απόλλωνας Καλυθιών επικράτησε εύκολα με 5-0 του Νικαγόρα εντός έδρας και πρόσθεσε ακόμα μια νίκη στο ενεργητικό του. Να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι ταξίδεψαν στη Ρόδο με μόλις έντεκα παίκτες.

Το σκορ άνοιξε στο 6΄ ο Χατζηβαλσάμης με κεφαλιά, ενώ στο 28΄ ο Μαθιός έγραψε το 2-0 για την ομάδα του το οποίο ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι Καλυθενοί πέτυχαν ακόμα τρία τέρματα για το τελικό 5-0.  Στο 46΄ ο Μαθιός με κοντινό πλασέ έκανε το 3-0. Δύο λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης από το σημείο του πέναλτι έγραψε το 4-0 πετυχαίνοντας προσωπικό χατ τρικ. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Χατζηβαλσάμης στο 55΄.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Κάζας (Στεφανάκης, Κασιώτης)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΠΟΛΛΩΝ: Ροδίτης, Νικολός (60΄ Κάλτσης), Φυλακούρης, Κυρίτσης, Καντιμοίρης, Γεωργιάδης (60΄ Σαββούλης Τ.), Χατζηβαλσάμης (71΄ Σαββούλης Α.), Διακουράκης, Μαθιός (60΄ Κιόττου), Γιορδαμνής, Παλάζης

ΝΙΚΑΓΟΡΑΣ: Πέρος Μ., Δρόσος, Πέρος Μ. Σ., Διακογιάννης Α., Διακογιάννης Λ., Σκευοφύλαξ, Σεβαστάκης, Κορκής, Φούσκας, Μπίλλης, Τρουμούσης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments