Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Επιβλητικός ο Κλεάνθης στο Παραδείσι

Επιβλητικός ο Κλεάνθης στο Παραδείσι

0
Dodekanisos

Σημαντική και επιβλητική νίκη που του δίνει τη δυνατότητα να πλησιάσει προς την κορυφή πέτυχε ο Κλεάνθης!

Η ομάδα του Παραδεισίου επικράτησε στο γήπεδο της εύκολα όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα του ΔΙΑ Κω με 4 – 0 και έτσι έκανε ένα βήμα προς τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Μοναδικό …μελανό θα λέγαμε σημείο για τους Παραδεισιώτες ήταν η αποβολή του Ατσίδη λίγο πριν την συμπλήρωση των ενενήντα λεπτών, ενώ τα πάντα είχαν κριθεί και ενώ κατευθύνονταν προς τη μεσαία γραμμή για να γίνει αλλαγή.

Ο παίκτης του Κλεάνθη ελάχιστα μέτρα πριν αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο, έβγαλε τις καλαμίδες του, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τον διαιτητή Θωμά Πατσιόπουλο ο οποίος του έδειξε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα που ήταν η κόκκινη. Έτσι ο Κλεάνθης χάνει έναν σημαντικό παίκτη για την επόμενη αγωνιστική. Η απόφαση του διαιτητή, εξόργισε τόσο τον προπονητή του Κλεάνθη Ανδρέα Σταύρου όσο και τον συνεργάτη του Γιώργο Γκάϊδα οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα και απομακρύνθηκαν από τον αγωνιστικό χώρο.

Στα καθαρά αγωνιστικά, ο Κλεάνθης έπαιξε καλό ποδόσφαιρο απέναντι σε μια πολύ υπολογίσιμη ομάδα που μπορεί να δέχθηκε τέσσερα τέρματα όμως συνολικά έδειξε ότι είναι ένας αντίπαλος που θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο φετινό πρωτάθλημα.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 6-‘ ο Σωτήρι ο οποίος πέτυχε αυτογκολ και έδωσε το προβάδισμα στον Κλεάνθη (1 – 0).
Στο 27′ ο Χατζηφούντας εκτέλεσε πολύ ωραία ένα φάουλ αλλά έστειλε τη μπάλα ελάχιστα δίπλα από τη συμβολή των δοκών του Καστανάκη.
Στο 33′ ο Γεωργαλλής έκανε ωραία προσπάθεια, γύρισε τη μπάλα στον Χατζηκοσμά και αυτός από κοντά έκανε το 2 – 0.
Στο 48′ ο Γεωργαλλής έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν από θέση τετ α τετ πλάσαρε άουτ.
Στο 58′ ο Αλεξανδρίδης από κοντά έκανε το 3 – 0 και στο 84′ ο Γεωργαλλής με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 4 – 0.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Πατσιόπουλος (Μπέκας, Μοσχάτος) ο οποίος στο 88’ απέβαλλε τον Ατσίδη για τον λόγο που αναφέρουμε πιο πάνω.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Καστανάκης, Κρομμύδας (71′ Γιατσιάτσος), Μπαούρης, Μαριάς, Μαίλης, Ατσίδης, Γιαννίκος, Πελέκης (69′ Λερογιάννης), Χατζηκοσμάς (89′ Φουσατζιά), Αλεξανδρίδης, Γεωργαλλής
ΔΙ.ΑΣ ΚΩ: Μιχαλάκης (40′ λ.τ. Τσαραπατσάνης), Ιωαννίδης (66′ Δουγέκος), Συνεσίου, (35′ Μαργαρίτης), Ζιώγας, Χατζηφούντας, Χατζησουλεϊμαν, Πης, Βλαντιμίροφ, Δρόσος, Σωτήρι, Καράλιαμης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments