Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Εφιάλτης η Μεσαιωνική Πόλη από την ηχορύπανση

Εφιάλτης η Μεσαιωνική Πόλη από την ηχορύπανση

0
Dodekanisos

Χθες το πρωί, αρκετοί κάτοικοι αλλά και επαγγελματίες της Μεσαιωνικής Πόλης, παρουσία και του νομικού τους εκπροσώπου κ. Βασίλη Περίδη, μετέβησαν στο Δημαρχείο όπου και είχαν συνάντηση αρκετής ώρας με τον Δήμαρχο ώστε να διαμαρτυρηθούν εντόνως για τον εφιάλτη που ζουν εδώ και τρεις μήνες λόγω της ηχορύπανσης που προκαλεί κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, παίζοντας πολύ δυνατά την μουσική μέχρι και τις εφτά το πρωί!

Κάτοικοι, επιχειρηματίες αλλά και ένοικοι τουριστκών καταλυμάτων έχουν χάσει κυριολεκτικά το ύπνο τους διότι παρά τις τόσες καταγγελίες και μηνύσεις που έχουν υποβάλλει ,η συγκεκριμένη επιχείρηση βρίσκει τρόπους και παραμένει ανοικτή.

Παρότι ο Δήμος δεν έχει πλέον την δυνατότητα να χορηγεί τέτοιου είδους άδειες, την αποκλειστική ευθύνη φέρουν η αστυνομία κι ο εισαγγελέας, ο Δήμαρχος κ. Φώτης Χατζηδιάκος δήλωσε ότι θα σταθεί στο πλευρό των κατοίκων διότι ναι μεν πρέπει να μπορούν όλοι να συνυπάρχουν αλλά ταυτόχρονα να τηρείται κι ο νόμος.

Στη χθεσινή συνάντηση μετείχαν, επίσης, ο Αντιδήμαρχος Μεσαιωνικής Πόλης κ. Τέρης Χατζηιωάννου, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Ευγένιος Κορναρόπουλος καθώς και ο Πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Ρόδου κ. Μίλτος Παγκάς.

Ο τελευταίος δήλωσε ότι είναι τόσο σοβαρό το πρόβλημα που υπάρχουν μαρτυρίες γα το γεγονός ότι η μουσική από το συγκεκριμένο κατάστημα ακούγεται και πέρα από την Μεσαιωνική Πόλη. Σε πρώτη φάση συπλήρωσε, θα μπει λουκέτο έτσι όπως ορίζει ο νόμος και στην συνέχεια το κατάστημα  ίσως σφραγιστεί μόνιμα αν δεν συμμορφωθεί.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments