Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου “Δυστυχώς είμαστε ακόμα στην …εξορία”

“Δυστυχώς είμαστε ακόμα στην …εξορία”

0
Dodekanisos

Για καθυστέρηση στις εργασίες ανακατασκευής του γηπέδου της ομάδας κάνει λόγο ο Πολύστρατος Λαέρμων με ανακοίνωση που εξέδωσε. Συγκεκριμένα, αναφέρει τα ακόλουθα:

“Ανησυχία στις τάξεις του ΔΣ του Πολύστρατου προκαλεί η αδικαιολόγητη καθυστέρηση για άλλη μια φορά στην ολοκλήρωση του έργου ανακατασκευής του γηπέδου Λαέρμων (τοποθέτηση συνθετικού τάπητα και άλλες σημαντικές παρεμβάσεις).Ο ανάδοχος εμφανίστηκε πριν τις εκλογές έκανε μια προετοιμασία και έκτοτε είμαστε σε αναμονή για την τοποθέτηση του συνθετικού τάπητα για άλλη μια φορά η υπόσχεση ότι θα είναι έτοιμο πριν την έναρξη της ποδοσφαιρικής χρονιάς δεν τηρήθηκε,ο στόχος να είναι έτοιμο με την νέα χρονιά απομακρύνετε και πλέον η συνέχιση της συμμετοχής μας στο πρωτάθλημα φαίνεται μάταιη.
Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενη ανακοίνωση μας:
Το γήπεδο των Λαέρμων είναι ξερό, αντιμετωπίζει μία σειρά προβλημάτων και δεν προσφέρει στον Πολύστρατο τις στοιχειώδεις συνθήκες για να το χρησιμοποιήσει για τα επίσημα παιχνίδια του, έστω και στο πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας.
Η ομάδα βρίσκεται στην «εξορία» από το 2017 και η επιστροφή στη βάση της το φετινό καλοκαίρι είχε περιγραφεί ως θεμελιώδης προϋπόθεση για την επαναδραστηριοποίηση της,καθώς χωρίς τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας στα παιχνίδια της δυσκολεύεται να ανταποκριθεί ακόμα και στις βασικότερες των υποχρεώσεών της.
Μία ακόμα χρονιά δραστηριότητας μακριά από «σπίτι μας» δεν έχει κανένα νόημα. Απαράβατος όρος για την ενασχόληση μας και την επαναφορά του Πολύστρατου στον ποδοσφαιρικό χάρτη της Δωδεκανήσου, ηταν η διευθέτηση του γηπεδικού.
Σύνθημα μας μετα ανάδειξη το νέου ΔΣ και της εκ νέου ενεργοποίησης της ομάδας ήταν ένα :Νέα αρχή νέο γήπεδο όλοι μαζί δυστυχώς για άλλη μια φορά είμαστε στην δυσάρεστη θέση να βρισκόμαστε στην <<εξορία>>.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments