Αρχική Videos “Δυστυχώς δεν υπάρχει ούτε ειρήνη αλλά ούτε και ευημερία στην ΕΕ”

“Δυστυχώς δεν υπάρχει ούτε ειρήνη αλλά ούτε και ευημερία στην ΕΕ”

0

Την απογοήτευση του για την πολιτική που ακολουθεί η Ευρωπαϊκή Ένωση εκφράζει όπου σταθεί και όπου βρεθεί ο Βίκτορ Όρμπαν. Αυτή τη φορά., ο ηγέτης της Ουγγαρίας έκανε τοποθέτηση  λίγο πριν αναχωρήσει από τη Βουδαπέστη προκειμένου να πάρει μέρος στην ετήσια σύνοδο κορυφής του μπλοκ στις Βρυξέλλες. Ο ίδιος τόνισε ότι δεν υπάρχει ούτε ειρήνη αλλά ούτε και ευημερία!

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση ιδρύθηκε για δύο σκοπούς. Πρώτον, για την ειρήνη, και τώρα μαίνεται ένας πόλεμος. Δεύτερον, για την ευημερία και η οικονομία είναι πλέον θέμα ανησυχίας», έγραψε χαρακτηριστικά ο Όρμπαν στη σελίδα της ουγγρικής κυβέρνησης στο Facebook.

Στη διήμερη σύνοδό τους, οι ηγέτες της ΕΕ  θα συζητήσουν εκτενώς για την απόπειρα ένοπλης ανταρσίας στη Ρωσία και τη στρατιωτική σύγκρουση στην Ουκρανία. Επίσης την περαιτέρω υποστήριξη του μπλοκ στην Ουκρανία, καθώς και πώς να αξιοποιήσουν νομικά τα παγωμένα Ρωσικά. περιουσιακά στοιχεία. Η σχέση του μπλοκ με την Κίνα και η ρύθμιση των μεταναστευτικών ροών από την Ασία και την Αφρική θα είναι επίσης στην ημερήσια διάταξη.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments