Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Δυσκολεύτηκε για ένα ημίχρονο ο ΑΕΡΑ

Δυσκολεύτηκε για ένα ημίχρονο ο ΑΕΡΑ

0
Stathis Andreas / Facebook
Dodekanisos

Ο ΑΕΡΑ επικράτησε με ανατροπή στο σκορ 3-1 της Δόξας Ψίνθου σε αναμέτρηση για την 14η αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας (Β’ όμιλος). Δυσκολεύτηκε για ένα ημίχρονο το σύνολο του Ανδρέα Σταύρου, κόντρα στην άκρως αλλαγμένη και αξιόμαχη ομάδα της Δόξας Ψίνθου. Ωστόσο «καθάρισε» την υπόθεση νίκη σε διάστημα δύο λεπτών στην επανάληψη. Προηγήθηκαν με τον Καλόψυχο οι φιλοξενούμενοι, ισοφάρισαν με αυτογκόλ του οι «ερυθρόλευκοι». Ενώ τα άλλα δύο γκολ σημείωσαν οι Νικήτας και Φυλακούρης.

Στα της αναμέτρησης η Δόξα μπήκε με διάθεση να αιφνιδιάσει τον ΑΕΡΑ. Γεγονός που το κατάφερε αφού μόλις στο πέμπτο λεπτό από φάουλ του Κωστομοίρη, ο αμαρκάριστος Καλόψυχος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ράντζα για το 0-1. Στιγμές αργότερα ο Φλεβάρης προσπάθησε να απαντήσει, αλλά ο Κοντογιωργάκης απομάκρυνε με γροθιές την απευθείας εκτέλεση φάουλ του. Στο 15′ ο Καλόψυχος (σκόρερ της Ψίνθου) ανέτρεψε τον Γεωργαλλή εντός περιοχής με τον διαιτητή να δείχνει πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος ο επιθετικός των γηπεδούχων για να ισοφαρίσει σε 1-1. Στην συνέχεια η Ψίνθος απείλησε με δύο σουτ του Κρεκούκια τα οποία δεν ανησύχησαν τον Ράντζα. Στο 32′ ο ΑΕΡΑ έφτασε κοντά στο στο 2-1, ωστόσο ο Κοντογιωργάκης απέκρουσε με φοβερά αντανακλαστικά σε κόρνερ την κεφαλιά του Ντε Σόουζα. 

Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά και η πρώτη καλή στιγμή ανήκε στον ΑΕΡΑ. Συγκεκριμένα στο 48ο λεπτό ο Γεωργαλλής επιχείρησε να πλασάρει τον Κοντογιωργάκη, που απομάκρυνε με τα πόδια. Από εκεί και πέρα οι φιλοξενούμενοι είχαν ένα κενό διάστημα στην απόδοσή τους, το οποίο εκμεταλλεύτηκαν οι παίκτες του Ανδρέα Σταύρου βρίσκοντας δύο γκολ. Αρχικά στο 69′ ο Νικήτας με κεφαλιά έδωσε κεφάλι στο σκορ στον ΑΕΡΑ. Ενώ δύο λεπτά μετά από φάουλ του Πάττα ο Φυλακούρης με ακόμα μία κεφαλιά «κλείδωσε» τους τρεις βαθμούς της νίκης των γηπεδούχων. 

Διαιτητής: ΣΠΑΡΤΑΛΗΣ Α.

Βοηθοί: ΛΑΖΟΣ Ε., ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ Κ.

Παρατηρητής: ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Παρατηρητής Δ: ΤΣΑΓΓΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΑΕΡΑ (Ανδρέας Σταύρου): Ράντζα, Φυλακούρης, Χειμωνέττος, Πομπού, Στίβεν (46′ Νικήτας), Φλεβάρης, Γαργάλης (90′ Αποστολάκης), Πάττας (84′ Διάκου), Φιλιππάκος (68′ Παπασταματίου), Ντε Σόουζα (46′ Κοντός), Γεωργαλλής. 

Δόξα Ψίνθου (Φιλήμονας Μιχαλάκης): Κοντογιωργάκης, Χατζηνικόλας, Τσούλλος, Καλόψυχος, Ψαθάκης, Ταντίκης, Κωστομοίρης, Πυρομάλης (53′ Γιαννίκης), Μερσιώτης, Κρεκούκιας, Χότζα.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments