Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Α’ Κατηγορία: Συνωστισμός στο ρετιρέ του Α’ ομίλου

Α’ Κατηγορία: Συνωστισμός στο ρετιρέ του Α’ ομίλου

1
in12.gr
Dodekanisos

Ηρακλής Μαριτσών και Διαγόρας Βατίου συνέχισαν με νίκες στον Α’ όμιλο του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας και μετά το πέρας της 13ης αγωνιστικής επικρατεί… συνωστισμός στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα.

Αρχικά, χάρη σε δύο γκολ του Πρέτσι (στο 76′ και το 86′) ο Διαγόρας Βατίου πέρασε από την Καρδάμαινα κι την έδρα της τοπικής Δόξας επικρατώντας με 2-0 σε αναμέτρηση για την 13η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας (Α’ όμιλος). Με αυτή την νίκη ο Διαγόρας παραμένει σε απόσταση βολής από την κορυφή εκεί όπου βρίσκεται ο Ηρακλής Μαριτσών (με αγώνα περισσότερο). 

Για τον ίδιο όμιλο ο Ηρακλής Μαριτσών από την άλλη πλευρά ήταν καταιγιστικός κόντρα στην Αναγέννηση Έμπωνας την οποία και κέρδισε με το ευρύ 8-0. Χατ – τρικ σημείωσε ο Ευγενικός, δις σκόραρε ο Μπρένο, ενώ από ένα τέρμα πέτυχε ο Βασιλώττος. Το τελικό σκορ για τους «ροπαλοφόρους» διαμορφώθηκε με αυτογκόλ του Κατσαμάκη. Μετά και την συγκεκριμένη νίκη το σύνολο του Χρυσόστομου Χάσταλη βρίσκεται μόνο πρώτο στην κορυφή της βαθμολογίας με απολογισμό 24 βαθμούς, έχοντας έναν αγώνα περισσότερο από τον τρίτο Διαγόρα Βατίου και δύο αγώνες περισσότερους από την δεύτερη Αναγέννηση Ασφενδιού. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Διαγόρας Βατίου αφιέρωσε την εκτός έδρας νίκη που σημείωσε κόντρα στην Δόξα στην Καρδάμαινα στην […]