Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Δυσκολεύτηκε ο ΑΣ Χάλκης

Δυσκολεύτηκε ο ΑΣ Χάλκης

0
xalki_efklis
Dodekanisos
Αν και αγωνίζοταν με τον ουραγό της βαθμολογίας, ο ΑΣ Χάλκης τα βρήκε …μπαστούνια από τον Ευκλή Σορωνής και τελικά δυσκολεύτηκε να κερδίσει με το «φτωχό» αλλά πολύτιμο για αυτήν 1 – 0. Οι «πράσινοι» του Παναγιώτη Μακαρούνα έκαναν ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία τους στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησαν σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και με όλες τους τις δυνάμεις να αποσπάσουν το θετικό αποτέλεσμα από την πρωτοπόρο ομάδα της κατηγορίας. Το μοναδικό γκολ επιτεύχθηκε στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 68’ όταν μετά από σύγχυση μέσα στα καρέ του Ευκλή ο Θ. Κάργας με κοντινό σουτ έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνιά (1 – 0). Από εκεί και πέρα οι του Ευκλή προσπάθησαν μεν να αντιδράσουν αλλά ήταν πλέον φανερό πως η ψυχολογία ήταν με το μέρος των γηπεδούχων που έπαιζαν χωρίς άγχος. Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Δραγάτης και «βοηθοί» του ήταν οι Λάμπρου και Ντόκος. Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣ ΧΑΛΚΗΣ: Σαρικάς, Τσιαντούλας, Ντούπης, Π. Καργάς, Σπύρου, Κουμπιού (85’ Φιντικάκης), Θ. Καργάς, Σιαμαντούρας, Χρονόπουλος (65’ Σιδεράτος), Λοίζος (50’ Πλαγγέντης), Ψαράς
ΕΥΚΛΗΣ: Τσαλίκης, Χατζηδημητρίου, Κοκκάρης, Λαός, Κασέρης (25’ Κρητικός), Αγγελής (70’ Σάββας), Μακαρούνας, Σιαναβέλης, Μαριεττής, Σχοινάκης, Σαρούκος (80’ Σαββάκης)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments