Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Δυνατό «τεστ» στην Παστίδα (pics)

Δυνατό «τεστ» στην Παστίδα (pics)

0
9
Dodekanisos

Ισόπαλο χωρίς τέρματα τελείωσε το φιλικό παιχνίδι του Αστέρα Παστίδας με τη Ρόδο που έγινε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο του πρώτου. Πάντως, στο 75’ η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα μετά από ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ του Πάπα. Ενώ ο διαιτητής έδειξε σέντρα, δέχθηκε τις διαμαρτυρίες του πάγκου των φιλοξενουμένων και ο τεχνικός του Αστέρα Γιώργος Ορφανίδης θέλοντας να μην δημιουργηθεί καμία απολύτως ένταση σε ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι, ζήτησε από τον διαιτητή Τάσο Γιαννουκά να μην μετρήσει το τέρμα, όπως και έγινε. Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο. Ο Αστέρας ήταν πιο επιθετικός στο πρώτο δεκάλεπτο ενώ η Ρόδος από το 35’ και μετά ανέβασε στροφές και έχασε την καλύτερη ευκαιρία της, όταν ο Αθηναίος έκανε ένα πολύ ωραίο σουτ λόγο έξω από την περιοχή και πλάγια αριστερά στέλνοντας τη μπάλα να περάσει «ξυστά» δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Ροδανάκη.
Στην επανάληψη οι «πράσινοι» μπήκαν πιο δυνατά και παρά το ότι είχαν κόντρα τον άνεμο ήταν πιο επιθετικοί και γενικώς έδειχναν να ελέγχουν το παιχνίδι. Πάντως οι επιθέσεις τους δεν δημιούργησαν ιδιαίτερα προβλήματα στην αμυντική διάταξη του Αστέρα η οποία τα πήγε πολύ καλά στο παιχνίδι αυτό. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αστέρας έπαιζε με έξι σημαντικές ελλείψεις. Δεν αγωνίστηκαν λοιπόν οι Μάτσης, Ορφανίδης, Καίκας, Χαριτάκης, Κυρίτσης, Δραγάτης, ενώ στο 23’ τραυματίστηκε και ο Καρύδης.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣΤΕΡΑΣ: Ροδανάκης, Καλαϊτζίδης, Παυλίδης, Καρύδης (25’ λ.τ. Αυγενικού), Ζερβός, Καλαγρής, Γεωργαλλής, Λενιού, Εμίρογλου, Πάπα, Σπάρταλης (Έπαιξαν και οι Λιαμής και Καραγιάννης)
ΡΟΔΟΣ: Μαλαμής, Σώττα, Καμπούρης, Σταμάτης Καντιμοίρης, Φάνης Παπαδόπουλος, Γκάϊδας, Κουρέτας, Βασιλαράκης, Αθηναίος, Αμπελάς, Ευγενικός (Έπαιξαν και οι Νικηταράς, Παπαδημητρίου, Κώστας Παπαδόπουλος, Γιώργος Καντιμοίρης, Βαξεβάνης, Ντικ και Περαντινός)
{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2013_2014/a_katigoria/asteras_rodos] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments