Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου ΠΑΣ Ασκληπειού – ΑΣ Χάλκης 2 – 2

ΠΑΣ Ασκληπειού – ΑΣ Χάλκης 2 – 2

0
6
Dodekanisos

Δεν ανέδειξε νικητή το φιλικό παιχνίδι του ΠΑΣ Ασκληπειού με τον ΑΣ Χάλκης που έγινε στο Ενωσιακό γήπεδο στο «Καλλιπάτειρα». Το τελικό 2 – 2 «σφράγισε» τις προσπάθειες των παικτών και των δυο ομάδων. Στο πρώτο ημίχρονο παίχθηκε ένα παιχνίδι κέντρο με τον ΠΑΣ Ασκληπειού πάντως να είναι λίγο καλύτερος. Στην επανάληψη και στα πρώτα δεκαπέντε λεπτά η ομάδα της Χάλκης ήταν καλύτερη και προηγήθηκε με 2 – 0. Ο ΠΑΣ Ασκληπειού ανέβηκε αισθητά από το 60’ και μετά καταφέρνοντας να ισοφαρίσει.
Στο 40’ μετά από αντεπίθεση για τον ΑΣ Χάλκης, ο Καβουκλής πάσαρε στον Ντούπη ο οποίος με δυνατό σουτ έκανε το 0 – 1.
Στο 60’ ο Μελισσάς ανέτρεψε τον Βασιλείου και ο διαιτητής έδωσε πέναλτί που εκτέλκεσε3 ο Ντούπης και έκανε το 0 – 2.
Στο 77’ ο Ταγκάεφ από θέση τετ α τετ, απέφυγε και τον τερματοφύλακα και με πλασέ 1 – 2.
Στο 80’ Καστανίδης μετά από προσωπική ενέργεια από τα δεξιά έκανε την παράλληλη σέντρα και ο Βακιάτης με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2 – 2.
Σημειώνεται ότι στο 73’ ο ΠΑΣ Ασκληπειού έχασε πέναλτι το οποίο κέρδισε και εκτέλεσε ο Ταγκάεφ αλλά έδιωξε με τα πόδια ο Χίου.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Αντώνης Παπαβασίλειου (Μοσχάτος, Ορφανός)
ΠΑΣ ΑΣΚΛΗΠΕΙΟΥ: Χατζηπέτρος, Πιτσουρδάκης, Μελισσάς, Καστανίδης, Μάκρας, Γιώτας, Γαϊτάνος, Καψαλάκης, Ταγκάεφ, Μαλάμης, Βακιάτης (Έπαιξαν και οι Αγγελής, Μελισσόπουλος, Βολιτάκης και Τζεμανάκης)
ΑΣ ΧΑΛΚΗΣ: Ντάνι, Ψαράς, Κωστίδης, Σπύρου, Παπαστεργής, Παπαλαζάρου, Καβουκλής, Ντούπης, Νάρμπι, Κουτσογούλας, Βασιλείου (Έπαιξαν και οι Χίου, Δράμης, Μπουντούρης, Πανούσης, Δουδούμης, Ταμπάκ, Τσιαντούλας, Παπαθεοδώρου και Κάργας)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments