Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου Δυναμώνει το ρόστερ του ο Ταξιάρχης

Δυναμώνει το ρόστερ του ο Ταξιάρχης

0
taksiarxis
Dodekanisos

Τη νέα χρονιά ο Ταξιάρχης Καλάθου ετοιμάζεται να ξεκινήσει με διαφορετική πλέον φιλοσοφία στο πρωτάθλημα της Γ΄ κατηγορίας, και με ηγέτη στην προεδρική θέση τον Νίκο Σταυριανό αλλά και δίπλα του στο Δ.Σ ανθρώπους που έχουν διάθεση να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας. Το Σαββάτο η την Κυριακή 6-7 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση της νέας χρονιάς στο γήπεδο Καλάθου όπου παίκτες και διοίκηση θα συζητήσουν και βέβαια θα δοθούν οι ανάλογες οδηγίες για την έναρξη της προετοιμασίας. Την Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του Ταξιάρχη, παλιοί και νέοι, θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους με την πρώτη προπόνηση της νέας περιόδου.
Στο ρόστερ της ομάδας περιλαμβάνονται και νεαροί αλλά και έμπειροι ποδοσφαιριστές οι οποίοι με την δουλειά στο γήπεδο αλλά και με πειθαρχία θα δημιουργήσουν ένα αξιόλογο σύνολο, προκειμένου η ομάδα να μπορέσει να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα. Τα νέα πρόσωπα είναι αρκετά στον φετινό Ταξιάρχη ενώ επέστρεψαν ο Λάζαρος Γκανιάτσας(μέσος), ο Αχιλλέας Μακρής(κεντρικός αμυντικός) και ο Γιάννης Γιαλλούρης(ακραίος αμυντικός) που πέρυσι αγωνίστηκαν στην Θύελλα Πυλώνας. Επίσης από την Θύελλα αποκτήθηκε ο κεντρικός αμυντικός Δημήτρης Τραχανάς. Ακόμη αποκτήθηκαν ο 15χρονος Μαριολέν Σαλάϊ(Άρης Αρχ.- μεσοεπιθετικός), ο 16χρονος Αλέξανδρος Γκέρκος (Άρης 2013-αμυντικός μέσος), ο 19χρονος Παρασκευάς Μανωλάκης(Φοίβος- επιθετικός), ο 17χρονος Χρήστος Συμεωνίδης(Αστέρας Μασ-αμυντικός).
Ο Ταξιάρχης απέκτησε όμως και έμπειρους παίκτες όπως ο Θόδωρος Κατταβενός(Εθνικός Αρχιπ.-αμυντικός μέσος), ο Σπύρος Σίμος(Κλεόβουλο-ακραίος αμυντικός αριστεροπόδαρος), ο Γιάννης Τσίκος ελεύθερος από Τρίκαλα, ο Νικηφόρος Παπαδάκης ελεύθερος(αμυντικός) και ο Γερβάσης Καλτσίδης ελεύθερος( αμυντικός). Μαζί με τους παλιούς παίκτες ο Ταξιάρχης θα έχει ένα σημαντικό αριθμό παικτών για να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του νέου πρωταθλήματος.

Ηλίας Λοίζος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments