Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Διπλασίασε τις νίκες του ο Ποσειδώνας

Διπλασίασε τις νίκες του ο Ποσειδώνας

2
poseidonas katavia
Dodekanisos

Διπλασίασε τις νίκες του στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας ο Ποσειδώνας Καρπάθου. Η ομάδα του Γιάννη Καραμηνά, κέρδισε αυτή τη φορά στο γήπεδο της την ΑΕ Κατταβιάς με 3 – 2 και πρόσθεσε έτσι τρεις ακόμα πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό της. Το παιχνίδι έγινε στο χωμάτινο γήπεδο το οποίο βρίσκεται στα Πηγάδια και αυτό ήταν κάτι που δυσκόλεψε πάρα πολύ τους φιλοξενούμενους οι οποίοι δεν είναι συνηθισμένοι σε τέτοιες συνθήκες. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η αποστολή της ΑΕ Κατταβιάς έφθασε ξημερώματα στην Κάρπαθο και αγωνίστηκε λίγες ώρες μετά, με αποτέλεσμα οι παίκτες της να μην είναι και στην καλύτερη δυνατή τους κατάσταση. Στο γήπεδο είχε αρκετό κόσμο που προσπάθησε από τη δική του πλευρά να εμψυχώσει τους γηπεδούχους για να φθάσουν στη νίκη. Η επικράτηση ήρθε δίκαια για τους Καρπάθιους διότι ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλο τους σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.
Το σκορ άνοιξε στο 42’ ο Μ. Σπανός με ωραία προσπάθεια και σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Στο 48’ ο Νίκας δέχθηκε μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο «παθών» κάνοντας το 1 – 1. Στο 77’ ο Μ. Σπανός εκτέλεσε κόρνερ και ο Χατζημανώλης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2 – 1. Στο 80’ ο Νασόπουλος με ένα μακρινό σουτ πέτυχε ένα όμορφο γκολ κάνοντας το 3 – 1 και στο 85’ ο Αμοιρόπουλος με κεφαλιά μετά από σέντρα σουτ του Εννέα διαμόρφωσε το τελικό 3 – 2.
Σημειώνεται ότι στο 55’ ο Πανάρετος με σουτ έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Κασιώτης (Φραγκίνης, Χουβαρδάς). Στο 90’ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Αμοιρόπουλος γιατί απώθησε αντίπαλο.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ: Μαργαρίτης, Φουντής, Γ. Σπανός, Νασόπουλος, Πανάρετος (82’ Μ. Χαλκιάς), Χατζημανώλης, Ρενάτο, Τσιαβέλης, Χριστοδούλου (60’ Χατζηκοντός), Μαντινάος (90’ Βασιλειώτης), Μ.Σπανός
ΑΕ ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ: Δατσέρης (30’ λ.τ. Δ. Κυπριώτης), Φυντικάκης (75’Τριαλώνης), Τόσκας, Αμοιρόπουλος, Γεωργίου, Καβουκλης, Μακριάς, Τσακμακίδης, Νίκας, Μερκούρης, Ζούνης (46’ Αγγελίδης)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

πηγή φωτογραφίας: http://askposidon.blogspot.gr (Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα στα Πηγάδια)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
menis
menis
10 years ago

ΗΤΑΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ.

vatheianogiorgis
vatheianogiorgis
10 years ago

ΚΥΡΙΕ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ ΗΤΑΝΕ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΕΙ….ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΡΑΓΚΟ…..Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΡΠΑΘΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 10 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ 1500 ΕΥΡΩ ΕΚΑΣΤΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ….ΟΠΟΤΕ ΜΑΘΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΡΑΨΕ.