Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Νίκη με ανατροπή στη Λέρο

Νίκη με ανατροπή στη Λέρο

0
asteras evagoras2
Dodekanisos

Ξύπνησε για τα καλά ο Αστέρας Παστίδας! Μετά την επιβλητική νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής επί του Ευαγόρα, κέρδισε σήμερα και στη Λέρο την τοπική Αθλητική Ένωση με 2 – 1 προσθέτοντας έτσι άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό της. Η νίκη του Αστέρα αποκτάει μεγαλύτερη σημασία αν αναλογιστεί κανείς ότι μέχρι το 60’ έχανε με 1 – 0. Τελικά οι φιλοξενούμενοι είχαν την εμπειρία και τη δυναμική να «γυρίσουν» το παιχνίδι και να πανηγυρίσουν μια πολύτιμη νίκη. Σημαντικό ρόλο σε αυτό βέβαια έπαιξε και ο δυνατός άνεμος που έπνεε υπέρ τους στην επανάληψη και τον εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο. Στο διάστημα αυτό η ομάδα του Γιώργου Ορφανίδη ήταν σαφώς ανώτερη και επέβαλλε πλήρως τον ρυθμό της. Στο πρώτο ημίχρονο, που ο άνεμος ήταν αντίθετος, η ΑΕ Λέρου έδειχνε να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Ακόμα και έτσι όμως, ο Αστέρας είχε σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρει (δυο με τον Πάπα και από μια οι Λενιού και Γεωργαλλής).
Το σκορ άνοιξε στο 20’ ο Διαμαντής Τσάτσος με σουτ (1 – 0) . Στο 70’ ο Ξηροκώστας με ένα εντυπωσιακό εναέριο διαγώνιο βολέ έφερε το παιχνίδι στα ίσα (1 – 1) και στο 82’ ο Λενιού μετά από πάσα του Εμίρογλου με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1 – 2. Οι γηπεδούχοι πάντως διαμαρτύρονται για το δεύτερο γκολ, υποστηρίζοντας ότι αρχικά υπήρχε έμμεσο φάουλ (σε γύρισμα της μπάλας στον τερματοφύλακα) και στη συνέχεια επιθετικό φάουλ πριν η μπάλα φθάσει στο σκόρερ και αυτός τη στείλει στα δίχτυα.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΕ ΛΕΡΟΥ: Ντασκαγιάννης, Φουντουκάκης, Ελένης (60’ Καρπάθιος), Μπάκας, Κοτσάνης, Τσάτσος, Άρης Πλόχωρος, Ηλίας (75’ Τσιοφίλας), Αντώνης Πλόχωρος, Φουντής, Γιαννούκας (68’ Κοντογιάννης)
ΑΣΤΕΡΑΣ: Καϊκας, Καλαιτζίδης, Ορφανίδης, Ζερβός, Καρύδης, Καλαγρής, Γεωργαλλής (90’ Παυλίδης), Λιαμής (60’ Ξηροκώστας), Πάπα, Εμίρογλου, Λενιού (90’+ Σπάτα)
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments