Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Δημητριάδης: “Ναι στις προπονήσεις”

Δημητριάδης: “Ναι στις προπονήσεις”

0
Dodekanisos

Υπέρ ενός ενδεχόμενου επανέναρξης της προπονητικής δραστηριότητας των ερασιτεχνικών ομάδων, δηλώνει ο προπονητής του Άρη Αρχαγγέλου Γιώργος Δημητριάδης. Ο ίδιος αναφερόμενος στο θέμα αυτό τόνισε τα ακόλουθα:
«Φυσικά και είμαι υπέρ στο να δοθεί άδεια για προπονήσεις. Θα μπορούσαμε να επανέλθουμε στα γήπεδα αλλά πάντα επιφυλακτικά και με την τήρηση υγειονομικών πρωτοκόλλων. Στην προπόνηση δεν θα υπάρχει πρόβλημα τραυματισμών για τους παίκτες γιατί θα κάνουμε χαλαρά. Και έτσι θα δοθεί η ευκαιρία να κάνουμε και μια καλή προετοιμασία ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Να μπορέσουν οι παίκτες ομαλά να μπουν στο νέο πρωτάθλημα. Παράλληλα όμως θα είναι και μια σημαντική διέξοδο για όλα τα παιδιά, να μπουν και πάλι στο γήπεδο».
Σε ερώτηση για το πρωτάθλημα, απάντησε ως εξής:
«Εξακολουθώ να πιστεύω ότι η ακύρωση της χρονιάς είναι η καλύτερη δυνατή λύση με βάση τις συνθήκες που βιώνουμε. Είναι δεδομένο ότι αν επανέλθουμε για να παίξουμε αγώνες, τα παιδιά θα βγάλουν ένα σωρό προβλήματα τραυματισμών. Δεν γίνεται να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία. Ούτε και μπορούμε να παίζουμε μέσα στο καλοκαίρι, όπως λένε κάποιοι. Το καλύτερο είναι να ακυρώσουμε τη χρονιά και να προετοιμαστούμε για του χρόνου. Δεν υπάρχει κάτι άλλο».

πηγή: εφημερίδα Ροδιακή

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments