Παπαδόπουλος:"Ας κάνουμε έστω προπονήσεις"

0

Την άποψη ότι θα πρέπει να ανοίξουν οι χώροι του αθλητισμού έστω για προπόνηση εξέφρασε με δηλώσεις του στην «Αθλητική Ροδιακή» ο τεχνικός του Κλεάνθη Παραδεισίου Κώστας Παπαδόπουλος. Ο ίδιος μεταξύ άλλων επεσήμανε και τα ακόλουθα:
«Έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, θα είναι πολύ σημαντικό να ανοίξουν οι χώροι άθλησης και για την ψυχική υγεία του κόσμου. Και φυσικά να ισχύσει το υγειονομικό πρωτόκολλο που είχαμε και στην αρχή και χωρίς να χρησιμοποιούμε τα αποδυτήρια. Τουλάχιστον να κάνουμε προπονήσεις για να υπάρχει έτσι μια διέξοδος. Ειδικά για τις Ακαδημίες και τα μικρά παιδιά, αυτό θα είναι πάρα πολύ σημαντικό. Από τη στιγμή που άνοιξαν τα σχολεία και τα μαγαζιά θα μπορούσαν να ανοίξουν και οι χώροι άθλησης. Δεν βλέπω τον λόγο να παραμένουν κλειστοί».
Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο επανεκκίνησης του πρωταθλήματος, ο ίδιος τόνισε τα ακόλουθα:
«Μου μοιάζει λίγο απίθανο να ξεκινήσει ξανά το πρωτάθλημα. Πλέον οι ποδοσφαιριστές έχουν μείνει σε απραξία πάρα πολύ καιρό με αποτέλεσμα να υπάρχει ο φόβος τραυματισμών. Επιπρόσθετα, αργότερα δεν το αποκλείει κανείς να κλείσουμε ξανά οπότε δεν το θεωρώ εφικτό να ξεκινήσουμε και πάλι το πρωτάθλημα».