Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Δικός μας ο Ευαγγελίδης!»

«Δικός μας ο Ευαγγελίδης!»

6
evagelidis aera
Dodekanisos

Παίκτης του ΑΕΡΑ και επίσημα είναι ο Στέφανος Ευαγγελίδης ο οποίος υπόγραψε το νέο του δελτίο συνεργασίας και προστέθηκε στο ρόστερ της ομάδας. Παρά την φημολογία που είχε αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα, ο έμπειρος παίκτης ντύθηκε στα «κόκκινα» και πρόκειται για μια πολύ σημαντική μετεγγραφική ενίσχυση για την ομάδα του Βαγγέλη Χοσάδα. Ο Ευαγγελίδης είναι από τους ικανούς παίκτες του τοπικού μας και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τον ΑΕΡΑ. Ένα από τα διοικητικά στελέχη του συλλόγου, μιλώντας στο news12 μας τόνισε μεταξύ άλλων πως «παρά τα όσα έλεγαν ορισμένοι, ο Ευαγγελίδης είναι δικός μας ποδοσφαιριστής».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Δημήτρης
Δημήτρης
8 years ago

Εύχομαι οι κύριοι της φωτογραφίας,να έβαλαν επιτέλους μυαλό και να σταματήσουν τα καραγκιοζιλίκια που βλάπτουν,πρώτα απο όλα την ομάδα τους.
Γιατί πραγματικά δημιουργούν πολύ καλή ομάδα φέτος.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΣΙΩΤΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΚΑΣΙΩΤΗΣ
8 years ago

οι παραγοντες του ΑΕΡΑ στη φωτογραφια δεν βαζουν μυαλο. συνεχιζουν να καταστρεφουν το ποδοσφαιρο του Αφαντου με το να αγοραζουν καθε χρονο 15 παικτες και να μην παιζουν τα παιδια του Αφαντου. και το κανουν γι αυτον ακριβως τον λογο να βγαινουν φωτογραφιες και να παριστανουν τους μεγαλοπαραγοντες. αλλα απο ποζες παντως και ανακοινωσεις σχιζουν. τα ψεματα ομως καποτε τελειωνουν……..

Cactus
Cactus
8 years ago

ΜΙΛΗΣΕ Ο ΑΝΕΡΓΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ

ΝΙΚΟΣ ΚΑΣΙΩΤΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΚΑΣΙΩΤΗΣ
8 years ago

αν εισαι ανδρας και εχεις αρ…ια να μιλας επωνυμα και οχι να κρυβεσαι πισω απο την ανωνυμια. εγω φιλε δεν ζητησα απο κανενα δουλεια ουτε θελω. ξερω ποιος εισαι αλα και εσυ θα λογοδοτησεις για την καταντια της ομαδας. αλλωστε εσυ εισαι αντιφαντενος.εχεις μπερδεψει την βουρτσα με την ……..α

ΠΕΣ ΜΑΣ
ΠΕΣ ΜΑΣ
8 years ago

ΕΝΑ ΠΟΥΛΑΚΙ Μ ΕΙΠΕ ΚΥΡΙΕ ΚΑΣΙΩΤΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΥ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΣΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ (ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΑΣ) ΤΟΝ ΑΕΡΑ.. ΑΛΗΘΕΥΕΙ??

ΝΙΚΟΣ ΚΑΣΙΩΤΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΚΑΣΙΩΤΗΣ
8 years ago

ενα πραγμα να ξερεις και να με παρακαλουν αυτοι που ειναι τωρα δεν πηγαινα ουτε με σφαιρες ΓΙΑΤΙ ΦΙΛΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΓΛΕΙΦΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΤΥΝΩ. ΑΛΛΟΙ ΟΜΩς ΓΛΥΦΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΤΥΝΟΥΝ. ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΚΟΠΤΕΣΑΙ ΤΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ.ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΖΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΛΛΟΙ ΖΟΥΝ. ΤΟ ΚAΝΩ ΓΙΑ ΧΟΜΠΥ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΜΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΕΡΨΗΦΙΖΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2000 ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ. ΕΣΥ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΦΑΝΤΕΝΟΣ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΦΑΝΤΟΥ. ΑΛΛΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. ΒΡΕΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΑ ΑΝΤΙΦΑΝΤΕΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ.ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΣ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΑΝΩΝΥΜΑ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΦΟΡΑΣ ΒΡΑΚΑΚΙ….. ΑΝΤΕ ΓΙΑΣΟΥ ΔΕΝ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ….