Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Δίκαιη μοιρασιά στη Μαλώνα

Δίκαιη μοιρασιά στη Μαλώνα

0
4
Dodekanisos

Ισόπαλοι 2-2 αναδείχθηκαν Άγιος Γεώργιος και ΑΟ Σύμης στο γήπεδο της Μαλώνας σε παιχνίδι για τη 2η αγωνιστική της Α2 κατηγορίας Δωδεκανήσου. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το ματς ξεκίνησε με ημίωρη καθυστέρηση λόγω της καθυστερημένης άφιξης της Σύμης στο γήπεδο. Μοιραίος παίκτης για τους γηπεδούχους ήταν ο Σοφοκλής Σκυλλαράκης, ο οποίος στο 88΄ με αυτογκόλ διαμόρφωσε το τελικό σκορ, κι ενώ μέχρι εκείνη την ώρα το σκορ ήταν 2-1 υπέρ της ομάδας του.
Στο 40΄ ο Σάββας Σκυλλαράκης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-0 ενώ στο 65΄ ο Σπηλιάς ισοφάρισε για τη Σύμη σε 1-1. Στο 80΄ ο Κισσανάκης έφερε και πάλι σε θέση οδηγού την ομάδας του ενώ στο 88΄ ο Σοφοκλής Σκυλλαράκης διαμόρφωσε το τελικό 2-2.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Άγιος Γεώργιος: Ρεμπούνας, Σάββου, Καυκάκης, Γιαννιού, Χατζημανώλης, Στρατής (25΄λ.τ. Κοντόγιαννος), Σκυλλαράκης Σοφοκλής, Σκυλλαράκης Σάββας, Μπάλα, Μουστακέλι (50΄ Αγγάς), Κισσανάκης (87΄ Ντίρος)
ΑΟ Σύμης: Παπασάββας, Καψής, Τσιρώνης, Τσαουσέλης, Καραγιάννης, Σφήνας (45΄ Τσίκκης), Χατζηιωάννου, Μισσός, στεφάνου, Παπανικολάου (70΄ Ζουρούδης, 85΄ Χάσκας), Σπηλιάς.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments